Részvételi díjak, regisztrációs információk

2015. július 22. - MKT admin

Elindult az on-line regisztráció az 55. Közgazdász-vándorgyűlésre! Jelentkezni - az elmúlt évekhez hasonlóan - egy on-line jeletkezési lap pontos kitöltésével és a számlázási adatok pontos megadásával lehet.

Felhívjuk előadóink figyelmét, hogy számukra külön e-mailen küldjük majd el az előadói regisztrációs felület elérhetőségét, így kérjük, hogy ők résztvevőként ne regisztráljanak!

Kérjük, hogy az űrlapot figyelmesen töltsék ki! Kérjük, hogy a pénteki és a szombati ebédet, valamint az esti programokat abban az esetben is jelöljék be az űrlapon, ha azokat a részvételi díj egyébként tartalmazza.

A foglalható szállásokról bővebb információ ide kattintva található. A két esti programról - a nyitó gálavacsoráról és a péntek esti lovagi vacsoráról - itt lehet olvasni bővebben. A részvételi díjakról és a regisztráció feltételeiről lentebb lehet bővebb információt találni.

Legalább ötfős, csoportos jelentkezéshez kérjük, kattintson ide!

Egyéni regisztrációhoz kérjük, kattintson az alábbi gombra!

regisztracio.png


Regisztrációval és szállásfoglalással kapcsolatos módosítások és egyéni kérések ügyintézése a mkt2017@hotelegerpark.hu e-mail-címen lehetséges.

A regisztrációs díjaink idén sem változtak.

A konferencia regisztrációs díjai:

JELENTKEZÉS TÍPUSA

RÉSZVÉTELI DÍJ

Részvételi díj I.
Tartalmazza:
- a szakmai programokon való részvételt,
- a vándorgyűlés programfüzetét, a kongresszusi táskát,
- a szeptember 8-i (péntek) és 9-i (szombat) ebédek, valamint
- a két esti program és a frissítők költségét.

82.550,- Ft/fő
(65.000,- Ft+áfa/fő)

Részvételi díj II.
Tartalmazza:
- a szakmai programokon való részvételt,
- a vándorgyűlés programfüzetét, a kongresszusi táskát,
- a szeptember 7-i (csütörtök) fogadás,
- a szeptember 8-i (péntek) ebéd és a frissítők költségét.

69.850,- Ft/fő
(55.000,- Ft+áfa/fő)

Napijegy szeptember 7-re (csütörtök) vagy szeptember 9-re (szombat)
Tartalmazza az adott napon, a szakmai programokon
való részvételt, a vándorgyűlés programfüzetét
és a kongresszusi táskát, a frissítőket - de az ebédet nem.

10.000,- Ft/fő/nap
(7.874,- Ft+áfa/fő)

Napijegy szeptember 8-ra (péntek)
Tartalmazza az adott napon, a szakmai programokon
való részvételt, a vándorgyűlés programfüzetét
és a kongresszusi táskát, a frissítőket - de az ebédet nem.

15.000,- Ft/fő
(11.811,- Ft+áfa/fő)

Diákjegy
Tartalmazza a 3 napos szakmai programon való részvételt, a vándorgyűlés programfüzetét – de az ellátást (ebédet, frissítőt és esti programot) nem!

8.000,- Ft/fő
(6.299,- Ft+áfa/fő)

Ebédjegy
(A szeptember 7-i ebédet a részvételi díj nem tartalmazza. A szeptember 8-i és a 9-i ebédet a részvételi díj I. és II. tartalmazza, a napijegyek és a diákjegy viszont nem.)

bruttó 3.500,- Ft/fő

Fogadás a Hotel Eger & Parkban csütörtök este (09.07.)
(Napijegy és diákjegy mellé rendelhető, a részvételi díj I. és II. tartalmazza.)

bruttó 15.000,- Ft/fő  

Lovagi vacsora az Egri várban péntek este (09.08.)
(Részvételi díj II., napijegy és diákjegy mellé rendelhető, a részvételi díj I. tartalmazza.)

bruttó 13.000,-Ft/fő

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a részvételi díjak bruttó árak, tartalmazzák az ÁFA-t, melynek mértéke 27%.

A részvételi díjak (I., II.) béren kívüli juttatásnak nem minősülő egyes juttatásokat tartalmaznak, melyek után az adók megfizetése – minden gazdálkodó szervezet esetén – a számla kifizetőjét terheli.

Amennyiben a részvétel költségeit magánszemélyként kívánja rendezni, Önnek nincs adófizetési kötelezettsége.

Regisztráció

Regisztrációval és szállásfoglalással kapcsolatos módosítások és egyéni kérések ügyintézése a mkt2017@hotelegerpark.hu e-mail címen lehetséges.


Szállásfoglalás

A Hotel Eger & Park vállalja a szállodai szobafoglalások lebonyolítását. Kérjük, hogy szállásigényüket egyértelműen és pontosan jelöljék be a regisztráció során!

Szállást a foglalások beérkezésének sorrendjében, valamint a szabad kapacitás függvényében tudjuk garantáltan biztosítani. A szobák mennyisége korlátozott, ezért is érdemes mihamarabb regisztrálnia a rendezvényre. Kétágyas elhelyezés esetén kérjük a szobatárs nevét is – a vele történt előzetes egyeztetést követően – feltüntetni.


Parkolás

A konferencia helyszínén lévő parkolók a Hotel Eger & Park**** - ban lakó vendégek részére van fenntartva. Parkolás díja: 1 000 Ft/autó/éj.

Azokat a résztvevőket, akik nem a konferencia helyszínén foglaltak szállást, kérjük, hogy a foglalt szálláshelyen parkoljanak. Parkolási lehetőségeik a szállásinformációknál van feltüntetve.

A szomszédos utcákban lehetőség van pakolásra parkolójegy ellenében, melynek díja 1 000 Ft/autó/nap. Ennek megvásárlása a regisztrációkor történik vagy helyszínen a regisztrációnál, mellyel kizárólag a megadott helyeken lehet parkolni.


Számlázás

A szálloda visszaigazolást küld a megrendelt szolgáltatásokról, mely egyben előlegbekérőnek is megfelel. Az utalás megjegyzés rovatába kérjük feltüntetni a visszaigazolásban szereplő 6 jegyű foglalási számot.

Amennyiben a számlázás rovatot nem tölti ki hiánytalanul, megrendelését nem áll módunkban elfogadni! Előlegszámlával kapcsolatos reklamációt az előlegbekérő kiállítását követő 8 napon belül fogadunk el. Határidőn túl számlát módosítani illetve sztornózni nincs lehetőségünk!

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a részvételi díjak nem kizárólag részvételi díjként kerülnek számlázásra. A részvételi díj teljes összege az alábbi megnevezésekkel fog megjelenni az előlegbekérőn: Részvételi díj, Vendéglátás étel, Vendéglátás ital, Szervízdíj, Rendezvényszervezés. A számlán szereplő tételek reprezentációs adóvonzata a megrendelő céget terheli.

A előlegbekérőt a Hotel Eger & Park a megadott e-mail címre küldi el. Kérjük, hogy a számlázásra vonatkozó rovatot a regisztráció során feltétlenül töltse ki, valamint adja meg a kontaktszemély nevét, e-mail címét és telefonszámát, akivel a számlázás ügyében – szükség esetén – a szervezőiroda felveheti a kapcsolatot.

Jelentkezése akkor válik véglegessé, amikor a megrendelt szolgáltatások költségei – a rendezvényt megelőzően – beérkeznek a Hotel Eger & Park bankszámlájára.

Az előlegszámlát és a végszámlát a helyszíni regisztráció során fogjuk átadni.


Lemondási feltételek

A regisztrációkor megjelölt szolgáltatásokat megrendeljük, ezért lemondást kizárólag írásban, e-mailen, a megadott határidőig fogadunk el térítésmentesen!

Szállás-megrendelését és regisztrációját 2017. augusztus 1-ig mondhatja le térítésmentesen. A megadott időpontok utáni lemondás esetén a megrendelt szolgáltatások díját teljes mértékben meg kell fizetni (a kötbéres szerződések miatt), függetlenül attól, hogy a díj addig befizetésre került-e.

A megrendelt szolgáltatások költségeinek ki nem egyenlítése nem minősül lemondásnak.


Kapcsolat

Szakmai szervezők:
(a szakmai programmal kapcsolatos kérdések, sajtóregisztráció, interjúigények)

Nagy Gábor Miklós titkárságvezető
Magyar Közgazdasági Társaság
Telefon: +36 1 331 6906
E-mail: office.mkt@t-online.hu

Rendezvényszervező:
(Szervezési ügyekben, jelentkezés,szállás, esti programok, számlázás)

EGER-PARK Hotel Kft.
Tel.: 36/522-254    36/522-232              
E-mail: mkt2017@hotelegerpark.hu

 

 

A bejegyzés trackback címe:

http://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr227282607