Szállások

2015. augusztus 17. - MKT admin

A szervezőiroda vállalja a szállodai szobafoglalások lebonyolítását. Kérjük, hogy szállásigényüket egyértelműen és pontosan jelöljék be a regisztráció során! Kétágyas elhelyezés esetén kérjük a szobatárs nevét is – a vele történt előzetes egyeztetést követően – feltüntetni. A szállásigényeket a jelentkezések beérkezésének sorrendjében tudjuk kielégíteni!

 

Hotel Eger & Park**** 
SZEPTEMBER 7-RE MEGTELT. SZEPTEMBER 8-RA VANNAK MÉG SZABAD SZOBÁK.

hotel_eger_park_foto.jpgCím: 3300 Eger Szálloda út 1-3
Honlap: www.hotelegerpark.hu 

A Hotel Eger & Park**** egy szállodaként, két különböző stílusban kínál szállás lehetőséget konferenciára érkező vendégek számára. A Hotel Eger**** épületében 174 szoba található. Itt működik a recepció, a wellness részleg, a konferencia termek, a drinkbár és a játszószoba is.

A Park Hotel**** épületszárnya az első emeleten keresztül - épületen belül - közelíthető meg. 37 elegáns szállodai szoba, étterem, kávézó és szivarszalon a '20-as évek polgári hangulatában várja a vendégeket.

A szálloda parkolója a Hotel Eger & Park****-ban lakó vendégek részére van fenntartva. Parkolás díja: 1000 Ft/autó/éj

Szobaárak:

HOTEL EGER****
1 ágyas szoba 20 450,-Ft/fő/éj
2 fő részére 12 950,-Ft/fő/éj

HOTEL PARK****
1 ágyas szoba 25 450,-Ft/fő/éj
2 fő részére 15 450,-Ft/fő/éj

A szobaárak bruttó árak, és tartalmazzák a reggelit, az idegenforgalmi adót is.

 

Hotel Korona**** Eger
SZEPTEMBER 8-RA MEGTELT. SZEPTEMBER 7-RE VANNAK MÉG SZABAD SZOBÁK.

hotel_korona.jpg

Cím: 3300 Eger, Tündérpart u. 5.
Honlap: www.koronahotel.hu

Eger történelmi belvárosának legcsendesebb részén, zöld övezetben található Eger első magán wellness-, rendezvény- és borszállodája. Az elmúlt években számos szolgáltatással és kapacitással bővült a hotel.

A főépületben – ahol az étkezés és a wellness részleg is található - 14 db classic 4*-os szoba, valamint 14 db superior 4*-os kategóriájú szoba található. A B épületszárnyban a borszállodai hangulatot kedvelőknek 20 db szintén 4*-os kategóriájú vintage szobát alakítottak ki. Az épületszárny alatt található a 220 éves István pince és Nemzeti Bormúzeum valamint a Beatles-múzeum is.

Minden szoba légkondicionált és nemdohányzó.

Szobaárak:

1 ágyas szoba: 19.450,- Ft/fő/éj
2 ágyas szoba: 12.950,- Ft/fő/éj

A szobaárak bruttó árak, és tartalmazzák a reggelit, az idegenforgalmi adót is.

 

Centrooms
MINDKÉT ÉJSZAKÁRA MEGTELT!

centrooms.jpg

Cím: 3300 Eger, Érsek út 4.
Honlap: www.centroomseger.hu

Az egriek által Vadászkürt néven ismert épület a kezdetektől vendéglátó egységként szolgált, most pedig, mint szálláshelyként működik. Az egyik oldalról a Dobó tér fölé magasodó Egri vár, a másik oldalról a felújított Érseki Palota zárja közre az Érsek utcát, ahol szállodánk található.

A hotel a belvároshoz méltóan, 21 lifestyle stílusban kialakított szobával várja a vendégeit, összesen 53 fő befogadására alkalmas. A szállás étteremmel, wellness résszel nem rendelkezik, a vendégek részére svédasztalos reggeli a Hotel Eger & Parkban biztosított.

Parkolásra a Hotel Eger & Park****-ban van lehetőség. A parkolás díja: 1000 Ft/autó/éj

Szobaárak:
1 ágyas szoba 13 400,-Ft/fő/éj
2 fő részére 10 400,-Ft/fő/éj

A szobaárak bruttó árak, és tartalmazzák a reggelit és az idegenforgalmi adót is.

 

Hotel Flóra*** 
MINDKÉT ÉJSZAKÁRA MEGTELT!

hotel_flora.jpg

Cím: 3300 Eger, Fürdő út 5.
Honlap: www.hunguesthotels.hu/hu/hotel/eger/hunguest_hotel_flora/

A Hunguest Hotel Flóra*** a városi strand és a versenyuszoda közvetlen szomszédságában található. A szállodával átellenben áll a felújított impozáns Török Fürdő. A hotel gazdag szolgáltatásválasztéka, a vendégcentrikus személyzet és Eger városának egyedülálló atmoszférája garantálja, hogy az ellátogató vendégek élményekben gazdagon távoznak a Hunguest Hotel Flórából, és remélhetőleg mihamarabb visszatérnek.

A szálloda parkolója a Hotel Flórában*** lakó vendégek részére van fenntartva. Férőhelyek száma: kb. 90 autó. A parkolás díja: 1000 Ft/autó/éj

Szobaárak:
1 ágyas szoba 19 450,-Ft/fő/éj
2 fő részére 14 450,-Ft/fő/éj

A szobaárak bruttó árak, és tartalmazzák a reggelit és az idegenforgalmi adót is.

 

Hotel Minaret***
MINDKÉT ÉJSZAKÁRA MEGTELT. 

hotel_minaret.jpg

Cím: 3300 Eger, Knézich K. u. 2.
Honlap: www.minarethoteleger.hu

Az egri lüktető élet központjában a barokk belváros egyik legimpozánsabb miliőében helyezkedik el. A hotel kialakítása teljesen tükrözi a város hangulatos kis utcáit, zegzugos kis félreeső találka helyeit, ezzel is még otthonosabbá téve a metropoliszi életet.

A szállodában 37 szoba van, melyek kiváló kényelmet teremtenek a városba érkezők számára, legyen ez a cél üzleti, átutazó, turista vagy éppen családi kiruccanás.

A szállodától 150 m-re található nem őrzött, zárt parkolóban lehetséges a parkolás térítésmentesen, korlátozott számban, saját felelősségre. Itt érkezési sorrendben lehetséges a helyek elfoglalása, előre sajnos nem tudnak parkolóhelyet biztosítani. A szálloda előtti területen is megoldható a parkolás, ekkor azonban parkolójegy váltása szükséges a körzetben elhelyezett parkolóautomatánál (hétfőtől péntekig 8 és 17 óra között; szombaton 8 és 13 óra között). Napijegy: 800.- Ft/autó/nap. Közvetlenül a szálloda előtti parkolóhelyekre is érvényes a jegyváltási kötelezettség!

Szobaárak:
1 ágyas szoba 13 450,-Ft/fő/éj
2 fő részére 10 450,-Ft/fő/éj

A szobaárak bruttó árak, és tartalmazzák a reggelit és az idegenforgalmi adót is.

 

A bejegyzés trackback címe:

http://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr277277735