Közgazdász-vándorgyűlés

Fenntartható városellátás - logisztikai megközelítéssel

2016. szeptember 10. - MKT admin

midibuszok.jpgA logisztika egy egészen speciális szeletével, a városellátás kérdéskörével foglalkozik az 54. Közgazdász-vándorgyűlés logisztikai szekciója szeptember 16-án, pénteken 9 órától Kecskeméten, az Agóra Központban.

A környezeti fenntarthatóság szempontjait is figyelembe vevő előadásokban szó lesz többek között Budapest city logisztikai koncepciójáról, a tervezett budapesti dugódíj és a városi áruszállítás összefüggéseiről vagy éppen a nulla emissziós - kerékpáros - áruszállítás jövőjéről is. A szekció előadói: Strang Tamás, a BKK Zrt. innovációs szakértője, Lukács András, a Levegő Munkacsoport elnöke és Vargha Márton, a civil szervezet ITS-szakértője, Kilián Zsolt, a Hajtás Pajtás műszaki tanácsadója, Mondovics János, a BGE címzetes főiskolai docense és Egri Imre, a Nyíregyházi Főiskola tanszékvezetője lesznek. A szekció elnöke Szabó Zoltán, a Ghibli Kft. ügyvezető igazgatója, az MKT Logisztikai Szakosztályának elnöke.

Az 54. Közgazdász-vándorgyűlés szekcióinak teljes programja ide kattintva olvasható.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr9711691423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása