Közgazdász-vándorgyűlés

Az iparfejlesztésről vállalatvezetői szemmel

2016. szeptember 11. - MKT admin

csaba-metal-3_0.jpgHa valahol, hát Kecskeméten igazán releváns téma az iparfejlesztés - nem véletlen, hogy az MKT Ipari és Vállalkozási Szakosztálya Czakó Erzsébet egyetemi tanár vezetésével külön szekciót szentelt a témának a közgazdász-vándorgyűlés második napján, szeptember 16-án, pénteken 9 órától az Agóra Központban.

A szekció programját Lepsényi István gazdaságfejlesztésért és -szabályozásért felelős államtitkár előadása nyitja, aki az Irinyi-terv aktualitásairól osztja meg gondolatait a hallgatósággal, majd Papanek Gábor, az Eszterházy Károly Egyetem professor emeritusa és Fülöp Gábor, a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara főtitkára tart előadást Munkaerőhiány alacsony foglalkoztatás mellett címmel. Az első blokk előadóinak sorát Dobrocsi Nándor, az egyik leginkább prosperáló autóipari beszállító, a Csaba Metál Zrt. pénzügyi igazgatója zárja, majd az előadók egy panelbeszélgetés keretében vitatják meg a vállalati versenyképesség és a munkaerő-igények összefüggéseit.

A szünetet követően négy kecskeméti gyakorlati szakember, vállalatvezető - Szabó Antal, a Poli-Farbe Vegyipari Kft. ügyvezető igazgatója, Somosné Nagy Adrienn, a Pilze-Nagy Kft. ügyvezető igazgatója, Szűcs Pál, a Silveria Elektronikai Kft. ügyvezető igazgatója és Kostyál Gábor, a Hungaro-AquaJet Zrt. vezérigazgatója - osztja meg gondolatait egy-egy előadás, majd egy panelbeszélgetés keretein belül az exportsikerek tényezőiről.

Az 54. Közgazdász-vándorgyűlés szekcióinak teljes programja ide kattintva olvasható.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr9011693559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása