Közgazdász-vándorgyűlés

Élő, online közvetítés a vándorgyűlésről

2016. szeptember 14. - MKT admin

livestreaming.jpgCsütörtökön 14 órakor a Csík Zenekar vezetőjének, Csík Jánosnak és társainak a produkciójával, valamint Matolcsy György jegybankelnök előadásával kezdetét veszi a Magyar Közgazdasági Társaság 54. Közgazdász-vándorgyűlése a kecskeméti Agóra Központban.

A vándorgyűlés három napja alatt két plenáris ülésen és 13 szekcióban összesen 153 előadót láthat-hallhat a konferencia több mint 700 fős közönsége.

Aki idén nem tud részt venni a konferencián, az szeptember 15-én, csütörtökön 14.00 órától a nyitó plenáris ülést, szeptember 16-án, pénteken 9.00 és 17.30 óra között a pénzügyi szekció programját, szeptember 17-én, szombaton 9.00 és 13.00 óra között pedig a záró plenáris ülés előadásait követheti figyelemmel élő, online videóközvetítésünkben itt, a konferencia honlapján.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr111703999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása