Közgazdász-vándorgyűlés

Sportgazdasági szekció, világbajnok előadóval

2017. augusztus 04. - MKT admin

liu_shaolin_sandor.jpgVilág- és Európa-bajnok gyorskorcsolyázóval és MOB-alelnökkel erősít az MKT Sportközgazdasági Szakosztálya az 55. Közgazdász-vándorgyűlés sportgazdasági szekciójában, 2017. szeptember 8-án, pénteken 14 órától az egri Hotel Eger & Parkban.

A Borbély Attila egyetemi tanár vezette szekcióban a téli sportok gazdasági hátteréről tart előadást Orendi Mihály, a Magyar Olimpiai Bizottság alelnöke, a magyar labdarúgás helyzetéről pedig Muszbek Mihály, a Testnevelési Egyetem egyetemi docense osztja meg gondolatait a hallgatósággal. A Honvédelmi Sportszövetség feladatait Kun Szabó István vezérőrnagy, a Honvédelmi Sportszövetség elnöke mutatja be.

Ahogyan tavaly, úgy idén is egy kerekasztal-beszélgetés zárja a szekció programját. A beszélgetés résztvevői között ott lesz Liu Shaolin Sándor világbajnok short track versenyző; Bács Zoltán, a Debreceni Egyetem kancellárja, a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség alelnöke, az MKT Sportközgazdasági Szakosztály társelnöke;
Galambos Tamás, a BKIK nemzetközi igazgatója és Chaudhuri Sujit, a Testnevelési Egyetem egyetemi docense is.

Az 55. Közgazdász-vándorgyűlés részletes programja ide kattintva letölthető. A konferenciára regisztrálni ide kattintva lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr6912719574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása