Közgazdász-vándorgyűlés

Pénteken délben zárul a regisztráció

2017. augusztus 28. - MKT admin

register-now.jpgPénteken - vagyis szeptember elsején - délben zárul az előzetes regisztráció az 55. Közgazdász-vándorgyűlésre, addig fogadjuk a jelentkezéseket az on-line felületen. Azt követően már csak a konferencia ideje alatt, a helyszínen lehet napijegyet váltani a szakmai programokra, valamint belépőt az esti kísérőprogramokra.

A konferencia szakmai programjaira és a kísérőprogramokra addig is fogadjuk a regisztrációkat, szálláshelyek viszont már csak korlátozott számban elérhetőek. A Hotel Flóra, a Centrooms és a Hotel Minaret a vándorgyűlés mindkét éjszakjára megtelt. A Hotel Koronában korlátozott számban mindkét éjszakára foglalható még szabad szoba, a konferenciának helyet ad Hotel Eger & Parkban pedig szeptember 8-án, pénteken estére vannak még szabad szobák.

Érdemes lesz maradni az 55. Közgazdász-vándorgyűlés szombati napjára is - és nem csak a péntek esti, egri borokkal fűszerezett lovagi vacsora miatt, amelyet az Egri várban költhet el a konferencia közönsége. A szeptember 9-i, szombati záró plenáris ülésen ugyanis Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és a Google magyarországi vezetője, Heal Edina előadását hallgathatja meg a publikum.

Az 55. Közgazdász-vándorgyűlés két plenáris és 16 szekcióülésén összesen több mint 160 előadó, köztük gyakorló cégvezetők, a pénzügyi élet felsővezetői, gazdaságkutatók, valamint a Kormány államtitkárai és helyettes államtitkárai osztják meg gondolataikat a hallgatósággal. A szekcióülések a versenyképesség és a gazdaságpolitika témakörétől a műemlékvédelmen, a borágazat és a logisztikai ipar helyzetén át a bankszféra előtt álló kihívásokig veszik sorra a hazai és a nemzetközi gazdaság aktuális kérdéseit.

A konferencia részletes programja ide kattintva elérhető.

Regisztrálni még péntek délig ide kattintva lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr5312784032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása