Közgazdász-vándorgyűlés

Uniós fejlesztések most és 2020 után

2017. szeptember 04. - MKT admin

euro-1660456_1280.jpgIdén is önálló szekciót szervez az EU-források felhasználásának tapasztalatairól Vitályos Eszter, a Miniszterelnökség európai uniós fejlesztésekért felelős államtitkára a Közgazdász-vándorgyűlés második napján.

A péntek reggel 9 órakor kezdődő szekcióban a 2014–2020 programozási időszak eddigi tapasztalatairól tart majd előadást Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára, Dányi Gábor, a Miniszterelnökség európai uniós fejlesztések koordinációjáért felelős helyettes államtitkára, valamint Kele János, a Miniszterelnökség Monitoring és Értékelési Főosztályának szakértője.

A 2020 utáni fejlesztéspolitikai időszak várható változásaira, a többéves pénzügyi keret és a kohéziós politika jövőjére tekint majd előre Molnár Balázs, a Miniszterelnökség európai uniós ügyekért felelős helyettes államtitkára és Nyikos Györgyi, a Magyar Fejlesztési Bank EU Kompetencia Központjának vezetője.

Csányi István, a Miniszterelnökség közbeszerzési felügyeletért felelős helyettes államtitkára pedig az uniós források felhasználásának egy speciális és olykor nehéz területéről beszél majd Változások és problémák a közbeszerzésben címmel.

Az 55. Közgazdász-vándorgyűlés részletes programja ide kattintva olvasható.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr1212799608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása