Közgazdász-vándorgyűlés

Élő, internetes közvetítés a vándorgyűlésről

2017. szeptember 06. - MKT admin

live_stream.jpgAhogy az elmúlt években tagjaink már megszokhatták, idén is élőben közvetítjük az interneten az 55. Közgazdász-vándorgyűlés nyitó és záró plenáris ülését, valamint a pénzügyi szekció pénteki, teljes programját.

Idén a konferencia Facebook-oldalán, a www.facebook.com/mktvgy címen lehet élőben nézni és hallgatni a konferencia előadásait.

A hat kamerával sugárzott, élő közvetítésünk a konferencia nyitó plenáris üléséről csütörtökön 14 órakor kezdődik a köszöntőkkel, majd Tom Sargent, Matolcsy György, Bogsch Erik és Kovács Árpád előadásával.

A pénzügyi szekció ülése pénteken 9 órától lesz követhető ugyanitt.

A záró plenáris ülés előadásait - Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Heal Edina Google-vezető prezentációit - szombaton 10 órától közvetítjük ugyanitt.

Kérjük, amennyiben követni szeretné a közvetítésünket, lájkolja a konferencia Facebook-oldalát!

facebooklike.jpg

Az élő, internetes közvetítést Eger Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával valósítjuk meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr3512808632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása