Közgazdász-vándorgyűlés

Bankvezérek kerekasztala

2015. augusztus 10. - MKT admin

bank.jpgHat magyarországi pénzintézet - köztük a legnagyobbak - első számú vezetőit is hallhatja az 53. Közgazdász-vándorgyűlés közönsége.

Nagy várakozás előzi meg a szeptember 3-i nyitó plenáris ülésen az OTP Bank Nyrt. elnök-vezérigazgatójának, Csányi Sándornak az előadását, és érdekes információkkal szolgálhat a magyar bankrendszer egészének állapotáról a záró plenáris ülésen az UniCredit Bank Zrt. elnök-vezérigazgatója, a Magyar Bankszövetség elnöke, az MKT alelnöke, Patai Mihály is.

Igazán izgalmasnak ígérkezik szeptember 4-én, pénteken a pénzügyi szekció délutáni kerekasztal-beszélgetése a magyar bankrendszer jelenéről és jövőjéről. A beszélgetés aktív résztvevői között ott lesz Balog Ádám, az MKB Bank Zrt. elnök-vezérigazgatója, Jelasity Radován, az Erste Bank Hungary Zrt. elnök-vezérigazgatója, Simák Pál, a CIB Bank Zrt. első számú vezetője és persze főtitkárunk, a Gránit Bank Zrt. alelnök-vezérigazgatója, Hegedüs Éva is.

Az 53. Közgazdász-vándorgyűlés teljes programja ide kattintva olvasható.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr847697086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása