Parkolás a konferencia környékén

2016. augusztus 15. - MKT admin

A Kölcsey Központ alatt egy 9000 négyzetméteres, 300 férőhelyes mélygarázs várja az autóval érkezőket. Lehajtási lehetőség a Bethlen utca és a Füvészkert utca felől van. A mélygarázsból az épületegyüttes bármely része közvetlenül is elérhető.

A konferenciaközpont közelében két további mélygarázs található: a 93 férőhelyes Halköz mélygarázs (4025 Debrecen, Simonffy u. 4-6. - Google Maps), amely a Simonffy és a Széchenyi utca irányából közelíthető meg, valamint a 100 fuzető férőhelyes Bethlen utcai mélygarázs, amely csak a Bethlen utca felől közelíthető meg.

A mélygarázsok zárt kameraláncú biztonsági felügyelettel vannak ellátva, ennek köszönhetően nagyobb biztonságot nyújtanak, mint a felszíni parkolók. További előnye, hogy védelmet nyújt a természeti hatásokkal szemben is, valamint minden esetben csak a valós parkolási idő után kell megfizetni a díjakat. A garázsok sorompóval vannak ellátva, behajtáskor egyszeri alkalomra szóló kártyát kap az autós, melyet a parkolás végén az automatánál fizet ki. Ezt követően, a kihajtáskor a sorompó kiengedi a járművet. Jelenleg a mélygarázsokban is működik a mobilfizetés, annak módjáról a helyszínen lehet tájékozódni.

A parkolókat a Debreceni Közlekedési Zrt. üzemelteti. További információ: www.dvparking.hu

Azoknak a vendégeinknek, akik szállást nem igényelnek, és csak a konferencia szakmai programjaira érkeznek, ajánljuk a debreceni Fórum 800 férőhelyes vagy a Debrecen Plaza 330 férőhelyes teremgarázsát. Mindkettő sétatávolságra van a konferenciaközponttól. A Fórum parkolóháza 6.00 és 22.00 óra között, a Debrecen Plazáé pedig 24 órában üzemel. Bővebb információ a http://forumdebrecen.hu/szolgaltatasaink és a http://debrecenplaza.hu/hazirend/ oldalakon található.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr5310411646