Közgazdász-vándorgyűlés

Egy délután a lakáspiacról

2016. szeptember 09. - MKT admin

building-a-house.jpgA jelzálog- és az ingatlanpiac aktuális kérdéseinek szenteli a délutánt az 54. Közgazdász-vándorgyűlés pénzügyi szekciója szeptember 16-án, pénteken 14 órától a kecskeméti Agóra Központ színháztermében.

A szekció előadói - Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára, Fábián Gergely, az MNB Pénzügyi Rendszer Elemzéséért Felelős Igazgatóságának igazgatója és Futó Péter, a Futureal-csoport alapítója és társtulajdonosa - a szekció levezető elnökének, az OTP Jelzálogbank Zrt. vezérigazgatójának, Becsei Andrásnak a vezetésével többek között az ingatlanfejlesztői várakozásokról, valamint a CSOK ingatlanpiacra gyakorolt hatásairól osztják meg gondolataikat a hallgatósággal.

Az előadásokat követően, egy panelbeszélgetés keretében az ingatlanpiacon érintett elemzők és gyakorlati szakemberek vitatják meg a piacon tapasztalható, új fogyasztói szokásokat, valamint a jelzálog- és az ingatlanpiac előtt álló kihívásait. A panelbeszélgetés résztvevői: Csoma András, a RICS Magyarország elnökségi tagja, Földi Tibor, a Cordia Zrt. vezérigazgatója, Kiss Gábor, a Metrodom Kivitelező Kft. ügyvezető igazgatója, Kosztolánczy György, az Otthon Centrum vezérigazgatója és Nagy Tamás, a Magyar Nemzeti Bank főosztályvezetője.

Az 54. Közgazdász-vándorgyűlés szekcióinak teljes programja ide kattintva olvasható. A konferenciára itt lehet regisztrálni.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr311689969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása