Közgazdász-vándorgyűlés

A robotok már a spájzban vannak...

2017. augusztus 08. - MKT admin

robot-507811_1280.jpgHa nem is Terminátor-filmekből ismert Skynet veszélyeiről, de a robotok és az ember viszonyáról szervez egész napos szekcióülést az MKT Informatikai Szakosztálya az 55. Közgazdász-vándorgyűlés pénteki napján. A talán nem is olyan távoli jövőbe tekintő szekció előadói arra keresik a választ, hogy az emberek és a robotok társak, avagy vetélytársak lehetnek.

A szekcióban természetesen szó esik majd a mesterséges intelligenciáról, az Ipar 4.0 aktuális és várható trendjeiről és az energetikai ipar robotizálásában megvalósuló innovációról egyaránt. Az előadók között pedig olyan gyakorlati szakemberek lesznek jelen, mint például a mérnököket és tudósokat a termelékenységet, innovációt és felfedezéseket felgyorsító rendszerekkel ellátó, a mérés és automatizálás területén piacvezető National Instruments Hungary ügyvezetője, Ábrahám László; az energetikai innovációban élenjáró MVM Smart Future Lab vezérigazgatója, Bertalan Zsolt; a GE magyarországi IT-központjának informatikai igazgatója, Molnár Péter; az IBM Magyarország üzletfejlesztési igazgatója, Pongrácz Ferenc; valamint az ERSTE bankára, Bálint Antónia is.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr6512727602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása