Közgazdász-vándorgyűlés

Praktikus információk

2017. szeptember 05. - MKT admin

Az alábbi tájékoztatóban szeretnénk néhány praktikus információval szolgálni a résztvevőknek a konferenciával kapcsolatban.

  • A konferencia 2017. szeptember 6-án, csütörtökön 14.00 órakor kezdődik Debrecenben, a Kölcsey Központ konferenciatermében. A regisztráció csütörtökön 11.00 órától, pénteken 8.00 órától, szom­ba­ton pedig 8.30 órától áll a vendégek rendelkezésére. A Kölcsey Központ címe: 4026 Debrecen, Hunyadi utca 1-3. GPS-koordináták: É: 47.534501 K: 21.621283

  • A Kölcsey Központ lesz a helyszíne mindkét plenáris ülésnek, valamennyi szekcióülésnek, az ebédeknek és az első esti fogadásnak is. A második esti vacsora helyszíne a Lovarda Egyetemi Kulturális és Konferenciaközpont lesz.

  • Az igényelt ebédek és kísérő programok részvételi jegyeit, valamint a szünetekben a fogyasztáshoz szükséges italjegyeket a névkitűzők tokjában helyezzük el, és azokat a regisztráció során vehetik át a résztvevők. Kérjük, hogy a jegyeket regisztrációkor ellenőrizzék, mert később nem áll módunkban pótolni!

  • Kérjük kedves vendégeinket, hogy az esti programokon – és a konferencia szakmai programjain is – a regisztrációnál kapott kitűzőket szíveskedjenek viselni!

  • A regisztrációnál vendégeinknek lehetőségük lesz igény esetén napijegyeket, italjegyeket és rendkívül korlátozott számban ebédjegyeket vásárolni. Ehhez a helyszínen bankkártyás fizetési lehetőséget is biztosítunk.

  • Akik a vándorgyűlésre a Budapestről vonattal érkeznek, a debreceni Nagyállomás elől az 1-es és a 2-es villamossal juthatnak el a legegyszerűbben a Kölcsey Központhoz. A Kálvin téri megálló gyalogosan mindössze ötpercnyire van a konferenciaközponttól.

  • Debrecen belvárosában és a konferenciának helyet adó Kölcsey Központ környékén néhány felszíni parkoló és több mélygarázs is a vendégek rendelkezésére áll. A parkolás ezeken a helyeken szinte kivétel nélkül fizetős. A parkolás feltételei­ről ide katintva található bővebb tájékoztató.

  • A szeptember 6-i nyitó fogadás 20.00 órakor kezdődik és várhatóan 01.00 óráig tart a konferenci­ának helyet adó Kölcsey Központban. A vacsora ideje alatt három 60 fős csoportban éjszakai tárlatvezetáést szervezünk az érdeklődőknek a Modemben megtekinthető, Impressziók című kiállításra. Azok a vendégeink, akik egy másik időpontban tekintenék meg a tárlatot, a konferencia ideje alatt féláron váásolrhatnak belépőjegyet.

  • A szeptember 7-i vacsora 19.45 órakor kezdődik a Lovarda Egyetemi Kulturális és Konferencoiaközpontban, amelynek elérhetősége: 4028 Debrecen, Kassai út 26. GPS-koordináták: É 47.542975974467 K 21.639338135719

  • A Lovardába szervezetten, autóbuszokkal visszük a vendégeket. Ehhez a gyülekező a belvárosi szállodákban megszálló vendégeinknek 19.20-kor lesz a Kölcsey Központ felszíni parkolójában. A Hotel Divinusban és a Hotel Nagyerdőben elszállásolt vendégeinket a Hotel Nagyerdő parkolójából viszik az autóbuszok a vacsora helyszínére. Ehhez a gyülekező ugyancsak 19.20-kor lesz.

  • A második esti vacsora helyszínéről autóbuszok viszik vissza a vendégeket a szállodákhoz. A buszok a terveink szerint 22.30-tól félóránként indulnak majd a Lovarda parkolójából.

  • A konferenciára lefoglalt belvárosi szálláshelyek mindegyike mindössze néhány percnyi negyedórányi sétára található a konferencia helyszínétől. A nagyerdei szállodákból - a Hotel Divinusból és a Hotel Nagyerdőtől - a konferenciaközpont a legegyszerűbben az 1-es villamossal érhető el (Kálvin téri megálló). A szálláshelyek elhelyezkedéséről a Szálláshelyek oldalon található bő­vebb információ, az oldal alján egy Google Maps-térképpel.

  • Vendégeink az érkezésük napján a szállodai szobákat – a szálloda foglaltságától függően – kora délutántól, általában 14 órától tudják majd elfoglalni. Amennyiben a szoba már szabad, a szállodák természetesen lehetővé teszik a vendégeknek, hogy elfoglalják a szobájukat. Amennyiben a szoba­kapacitás a korábbi becsekkolást nem engedi meg, úgy a szállodák csomagszobát tudnak biztosítani.

  • Az elutazás napján a szobákat legkésőbb 10.00 óráig el kell hagyni. Szükség esetén a hotelek csomagszobát tud biztosítani.

A konferencia részletes szakmai programjáról, a kísérőprogramokról, a hotelek és konferenciaközpont elérhetőségéről és az esetleges programváltozásokról a vándorgyűlés honlapján, a http://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/ címen tájékozódhat.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr6912805902
süti beállítások módosítása