Közgazdász-vándorgyűlés

Vannak még elérhető szálláshelyek!

2019. augusztus 18. - MKT admin

pangea-hotel-01.jpgGyorsan telnek a szálláshelyek az 57. Közgazdász-vándorgyűlésre, ugyanakkor a konferencia helyszínén található Sandra Hotel, valamint a Verba Tanya mellett - nagyon korlátázott számban - vannak még szálláshelyeink mindkét éjszakára, vagyis a teljes konferencia idejére a Korona Hotelben és a Nyilas Fogadóban is.

Emellett egy-egy éjszakára - csak szeptember 6-dikára - van még több szabad szobánk a négycsillagos Hotel Pangeában, a Hotel Fürdőházban és az Írisz Hotelben is, de egy-egy szoba még a Central Hotelben és az Aventinusban is foglalható! Ugyanakkor érdemes igyekezni a foglalással, mert gyorsan telnek az elérhető szálláshelyeink.

A szekcióüléseket követően érdemes maradni a konferencia harmadik napjára, a záró plenáris ülés előadói Áder János köztársasági elnök, Bártfai-Mager Andrea nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter és Varga Mihály pénzügyminiszter lesznek. A péntek esti vacsora pedig - Szabolcs-Szatmár-Bereg megye három eredettvédett pálinkájának jegyében - nyírségi, magyaros ízekkel és igazi retródiszkóval várja a résztvevőket. Az este során ráadásul a Tarpai Pálinka Manufaktúra és a Panyolai Szilvórium Zrt. eredettvédett pálinkáit kóstolhatják meg a vendégek.

Az 57. Közgazdász-vándorgyűlés részletes szakmai programja ide kattintva olvasható.

A foglalható szálláshelyekről ezen a linken található bővebb felvilágosítás.

Az esti kísérőprogramok leírása itt elérhető.

A konferenciára regisztrálni ide kattintva lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr7015015028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása