Közgazdász-vándorgyűlés

Startupok és demográfia - újabb vándorgyűlési szekciókat vettünk fel

2020. szeptember 09. - MKT admin

img_20200909_101435.jpgAz MKT Startup, valamint Demográfiai Szakosztálya kerekasztal-beszélgetéseinek rögzítésével folytatódtak szerdán az idei, rendhagyó, online 58. Közgazdász-vándorgyűlés előkészületei. A hazai közgazdász szakma hagyományosan legnagyobb őszi konferenciájának előadásai és panelbeszélgetései szeptember 24-én 10 órától lesznek megnézhetőek és meghallgathatóak a rendezvény honlapján, a http://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu címen.

A Covid19 nyertesei és vesztesei - mit csináltunk eddig és mit tervezünk a válság utánra? Ez a címe az MKT Startup Szakosztálya szakmai kerekasztal-beszélgetésének, amelyet Turcsán Tamás, a szakosztályának elnöke, a POZI.io társalapítója, vezérigazgatója moderált. A beszélgetés keretében Fehér Péter, a Budapesti Corvinus Egyetem executive degree programokért és szakirányú továbbképzésekért felelős dékánja; Kovács Roland, a POZI.io társalapítója, vezérigazgatója és Mezei István, az Evolvens Group Kft. alapítója vitatta meg a hazai startup szektor lehetőségeit és kilátásait a kornavírus-járványt követő időszakban.

img_20200909_121237.jpgA család- és gyermekbarát nyugdíjrendszer kialakításáról beszélgettek az MKT Demográfiai Szakosztályának felkért előadói a szakosztály vándorgyűlési kerekasztal-beszélgetésében, Benda József szocializációkutató, szakosztályi elnök moderálásával. A beszélgetés résztvevői: Banyár József közgazdász, a Budapesti Corvinus Egyetem habilitált egyetemi docense; Botos Katalin, a Szegedi Tudományegyetem és a Pázmány Péter Katolikus Egyetem professor emeritája, volt miniszter és Németh György szociológus-közgazdász, a Magyar Államkincstár szakembere voltak.

A szekciók panelbeszélgetései - több más tematikus szekció programjával együtt - 2020. szeptember 24-én, csütörtökön 10 órától lesznek megnézhetők-meghallgathatók a konferencia honlapján. A tanácskozás szeptember 24-25-én élőben streamelt, plenáris programja ide kattintva elérhető.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr316195322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása