Közgazdász-vándorgyűlés

Digitalizáció, fintech és a bankvezérek kerekasztala

2017. július 17. - MKT admin

business_technology.jpgIgen erős programmal készül az 55. Közgazdász-vándorgyűlésre az MKT Pénzügyi Szakosztálya. A konferencia pénteki napjának délelőttjén Jánoskuti Levente, a McKinsey budapesti irodájának vezető partnere, Hetényi Márk, az MKB Bank Zrt. pénzügyi és operációs vezérigazgató-helyettese, Csányi Péter, az OTP Bank Nyrt. ügyvezető igazgatója, Bíró Balázs, a Deloitte partnere, Bartha Lajos, az MNB pénzügyi infrastruktúrákért felelős igazgatója, valamint Siklós Jenő, a GRÁNIT Bank Zrt. vezérigazgató-helyettese járják körbe egy-egy előadással a pénzügyi digitalizáció és a fintech témakörét.

A délután az igazi nagyágyúké lesz a Pénzügyi szekcióban: Hornung Ágnes pénzügyekért felelős államtitkár előadását követően a bankrendszer kihívásairól szóló beszélgetéshez ülteti egy asztalhoz hat magyarországi bank felsővezetőjét az MKT Pénzügyi Szakosztályának elnöke, az MNB alelnöke, Nagy Márton. A panelbeszélgetés résztvevői: Balog Ádám, az MKB Bank Zrt. vezérigazgatója, az MKT alelnöke; Hegedüs Éva, a GRÁNIT Bank Zrt. elnök-vezérigazgatója, az MKT főtitkára; Jelasity Radovan, az Erste Bank Zrt. vezérigazgatója; Vida József, az FHB Bank Zrt. igazgatósági elnöke; Wolf László, az OTP Bank Nyrt. vezérigazgató-helyettese, az MKT elnökségi tagja és Zolnai György, a Raiffeisen Bank Zrt. vezérigazgatója.

Az 55. Közgazdász-vándorgyűlés részletes programja hamarosan elérhető lesz a honlapon!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr212669701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása