Közgazdász-vándorgyűlés

A vándorgyűlés minden előadása visszanézhető!

2023. szeptember 25. - MKT admin
dsc_2736_4-3.jpgSikeresen zárult pénteken Egerben a 61. Közgazdász-vándorgyűlés: a helyszínen a két nap alatt két plenáris ülés és 16 szekció keretében csaknem 700 szakember hallgatta meg a gazdaság aktualitásairól szóló előadásokat és kerekasztal-beszélgetéseket. Az előzetesen rögzített szekciókkal együtt mintegy 150 előadó osztotta meg gondolatait a vándorgyűlés közönségével. Komoly volt az érdeklődés az interneten is: hétfő reggelig már több mint 14 ezren tekintették meg a konferencia videóit az MKT YouTube-csatornáján, és mintegy 600-an már a panelekről készült podcastjainkba is belehallgattak.
 
A 61. Közgazdász-vándorgyűlés helyszíni és előre rögzített tematikus szekciói iránt számottevő érdeklődést mutatott a sajtó, sőt, idén kiemelt volt a nemzetközi sajtó figyelme is: még a Nasdaq honlapján is hír volt a konferencia...
 
Az érdeklődők mindkét plenáris ülés, mind a 16 helyszíni és mind a 9 előre rögzített szekció felvételét már visszanézhetik a konferencia honlapján. Ugyanitt - és podcast-csatornánkon - elérhetik az egyes panelekből készült podcastjainkat is, és megtalálják az előadóink prezentációit is.
 
A konferenciáról mintegy 230 fényképet töltöttünk fel a közösségi oldalakra, és e galériákat elérhetővé tettük a konferencia honlapjának Fotók menüpontja alatt.
 
A 61. Közgazdász-vándorgyűlésről szóló sajtóbeszámolók gyűjteménye a honlap Sajtó menüpontja alatt érhető el.
 
Zárszavában az MKT elnöke, Pleschinger Gyula bejelentette, hogy a következő, 62. Közgazdász-vándorgyűlést 2024. szeptember 5-6-án Nyíregyházán rendezi meg a Magyar Közgazdasági Társaság.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr5118221407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása