Közgazdász-vándorgyűlés

Részvételi díjak, regisztrációs információk

2015. július 22. - MKT admin

Elindul az on-line regisztráció az 57. Közgazdász-vándorgyűlésre! Jelentkezni - az elmúlt évekhez hasonlóan - egy on-line jeletkezési lap pontos kitöltésével és a számlázási adatok pontos megadásával lehet. Az on-line regisztrációs rendszer ide kattintva elérhető.

Felhívjuk előadóink figyelmét, hogy számukra külön e-mailen küldjük majd el az előadói regisztrációs felület elérhetőségét, így kérjük, hogy ők résztvevőként ne regisztráljanak!

A foglalható szállásokról bővebb információ ide kattintva található. A két esti programról - a nyitó gálavacsoráról és a péntek esti, választható programokról - itt lehet olvasni bővebben. A részvételi díjakról és a regisztráció feltételeiről lentebb lehet bővebb információt találni.

Regisztrációval és szállásfoglalással kapcsolatos módosítások és egyéni kérések ügyintézése a mkt2019@ibusz.hu e-mail-címen lehetséges.

A regisztrációs díjaink MKT-tagok számára kedvezőbbek - ám a kedvezményt csak azok az MKT-tagok vehetik igénybe, akik a 2019. évi tagdíjfizetési kötelezettségüknek már eleget tettek.

A konferencia regisztrációs díjai:

JELENTKEZÉS TÍPUSA

RÉSZVÉTELI DÍJ

Részvételi díj I.
Tartalmazza:
- a szakmai programokon való részvételt,
- a vándorgyűlés programfüzetét, a kongresszusi táskát,
- a szeptember 6-i (péntek) és 7-i (szombat) ebédek, valamint
- a két esti program és a frissítők költségét.

Nem MKT-tagoknak: 99.000,- Ft/fő

MKT-tagoknak:
90.000,- Ft/fő

Részvételi díj II.
Tartalmazza:
- a szakmai programokon való részvételt,
- a vándorgyűlés programfüzetét, a kongresszusi táskát,
- a szeptember 5-i (csütörtök) fogadás,
- a szeptember 6-i (péntek) ebéd és a frissítők költségét.

Nem MKT-tagoknak: 85.000,- Ft/fő

MKT-tagoknak:
77.000,- Ft/fő

Napijegy szeptember 5-re (csütörtök) vagy szeptember 7-re (szombat)
Tartalmazza az adott napon, a szakmai programokon
való részvételt, a vándorgyűlés programfüzetét
és a kongresszusi táskát, a frissítőket - de az ebédet nem.

15.000,- Ft/fő/nap

Napijegy szeptember 6-ra (péntek)
Tartalmazza az adott napon, a szakmai programokon
való részvételt, a vándorgyűlés programfüzetét
és a kongresszusi táskát, a frissítőket - de az ebédet nem.

25.000,- Ft/fő

Diákjegy
Tartalmazza a 3 napos szakmai programon való részvételt, a vándorgyűlés programfüzetét – de az ellátást (ebédet, frissítőt és esti programot) nem!

10.000,- Ft/fő

Ebédjegy
(A szeptember 5-i ebédet egyik részvételi díj sem tartalmazza. A szeptember 6-i és a 7-i ebédet a részvételi díj I. tartalmazza,, míg a részvézeli díj II. csak a szeptember 6-i ebédet foglalja magába. A napijegyekhez az ebédjegy külön rendelhető.)

4.000,- Ft/fő

Fogadás a Nyíregyházi Egyetemen csütörtök este (09.05.)
(Napijegy és diákjegy mellé rendelhető, a részvételi díj I. és II. tartalmazza.)

18.000,- Ft/fő  

Pálinkás, magyaros vacsoraest és diszkó a Skanzenben (09.06.)
(Részvételi díj II., napijegy és diákjegy mellé rendelhető, a részvételi díj I. tartalmazza. A pálinkás vacsoraesttel együtt nem választható.)

16.000,-Ft/fő

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a részvételi díjak bruttó árak, tartalmazzák az ÁFA-t, amelynek mértéke megfelel a hatályos jogszabályi előírásoknak.

A részvételi díjak (I., II.) béren kívüli juttatásnak nem minősülő egyes juttatásokat tartalmaznak, melyek után az adók megfizetése – minden gazdálkodó szervezet esetén – a számla kifizetőjét terheli.

Amennyiben a részvétel költségeit magánszemélyként kívánja rendezni, Önnek nincs további adófizetési kötelezettsége.

Regisztráció

Regisztrációval és szállásfoglalással kapcsolatos módosítások és egyéni kérések ügyintézése a mkt2019@ibusz.hu e-mail címen lehetséges.


Szállásfoglalás

Az IBUSZ vállalja a szállodai szobafoglalások lebonyolítását. Kérjük, hogy szállásigényüket egyértelműen és pontosan jelöljék be a regisztráció során!

Szállást a foglalások beérkezésének sorrendjében, valamint a szabad kapacitás függvényében tudjuk garantáltan biztosítani. A szobák mennyisége korlátozott, ezért is érdemes mihamarabb regisztrálnia a rendezvényre. Kétágyas elhelyezés esetén kérjük a szobatárs nevét is – a vele történt előzetes egyeztetést követően – feltüntetni.


Parkolás

A konferencia helyszínén, a Nyíregyházi Egyetemen egy nagy, felszíni, őrzött parkoló várja a vendégeket. A parkoló elhelyezkedéséről a Parkolás menüpont alatt olvasható tájékoztató. 


Számlázás

Az IBUSZ visszaigazolást küld a megrendelt szolgáltatásokról, mely egyben előlegbekérőnek is megfelel. Az utalás megjegyzés rovatába kérjük feltüntetni a visszaigazolásban szereplő foglalási számot.

Amennyiben a számlázás rovatot nem tölti ki hiánytalanul, megrendelését nem áll módunkban elfogadni! Előlegszámlával kapcsolatos reklamációt az előlegbekérő kiállítását követő 8 napon belül fogadunk el. Határidőn túl számlát módosítani illetve sztornózni nincs lehetőségünk!

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a részvételi díjak nem kizárólag részvételi díjként kerülnek számlázásra. A részvételi díj teljes összege az alábbi megnevezésekkel fog megjelenni az előlegbekérőn: Részvételi díj, Vendéglátás étel, Vendéglátás ital, Szervízdíj, Rendezvényszervezés. A számlán szereplő tételek reprezentációs adóvonzata a megrendelő céget terheli.

Kérjük, hogy a számlázásra vonatkozó rovatot a regisztráció során feltétlenül töltse ki, valamint adja meg a kontaktszemély nevét, e-mail címét és telefonszámát, akivel a számlázás ügyében – szükség esetén – a szervezőiroda felveheti a kapcsolatot.

Jelentkezése akkor válik véglegessé, amikor a megrendelt szolgáltatások költségei – a rendezvényt megelőzően – beérkeznek az IBUSZ bankszámlájára.

Az előlegszámlát és a végszámlát a helyszíni regisztráció során fogjuk átadni.


Lemondási feltételek

A regisztrációkor megjelölt szolgáltatásokat megrendeljük, ezért lemondást kizárólag írásban, e-mailen, a megadott határidőig fogadunk el térítésmentesen!

Szállás-megrendelését és regisztrációját 2019. augusztus 10-ig mondhatja le térítésmentesen. A megadott időpontok utáni lemondás esetén a megrendelt szolgáltatások díját teljes mértékben meg kell fizetni (a kötbéres szerződések miatt), függetlenül attól, hogy a díj addig befizetésre került-e.

A megrendelt szolgáltatások költségeinek ki nem egyenlítése nem minősül lemondásnak.


Kapcsolat

Szakmai szervezők:
(a szakmai programmal
kapcsolatos kérdések, sajtóregisztráció, interjúigények)

Nagy Gábor Miklós titkárságvezető
Magyar Közgazdasági Társaság
Telefon: +36 1 331 6906
E-mail: office.mkt@t-online.hu

Számlázás, regisztráció:

 

IBUSZ Debreceni Iroda
Tel.: +36 (52) 415 555
E-mail: mkt2019@ibusz.hu

Rendezvényszervező:
(Szervezési ügyek, esti
programok)


Darvas Judit sales manager
IBUSZ Utazási Irodák Kft.
Tel: +36 (1) 485 2789
E-mail: darvas.judit@ibusz.hu 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr217282607
süti beállítások módosítása