Közgazdász-vándorgyűlés

Informatika: idén fókuszban a start-upok

2015. július 29. - MKT admin

Budapest: innovációs főváros? Ez lesz a címe az 53. Közgazdász-vándorgyűlés egész napos informatikai szekciójának, amelyben elsősorban a start-upok helyzetére és lehetőségeire fókuszálnak az előadók.

startups.pngAz izgalmasnak ígérkező szekció előadói között ott lesz többek között Virovácz Péter, a Századvég Gazdaságkutató Zrt. igazgatója, Budai-Tüske Gábor, az MKB Bank Zrt. IT-igazgatója, Ritter Marianna, az iLex vezérigazgatója, Fogarasi Norbert, a Morgan Stanley ügyvezető igazgatója, Kádas Péter, a Traction Tribe vezérigazgatója, Kott Ferenc, az MKIK Informatikai Kollégiumának elnöke és számos sikeres magyar start-up vállalkozás vezetője, tulajdonosa.

Sőt: a szekcióülés résztvevői még egy pitch tréningen is részt vehetnek a PestBeszéd Retorika Klub alapító-elnöke, Németh Zoltán Prezi Champion vezetésével.

A vándorgyűlés folyamatosan bővülő programja ide kattintva elérhető.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr147664084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása