Közgazdász-vándorgyűlés

Helyszínek, információk

2015. augusztus 10. - MKT admin

A vándorgyűlés kezdési időpontja: 
2019. szeptember 5., csütörtök, 14.00 óra

A vándorgyűlés várható befejezési időpontja: 
2019. szeptember 7., szombat, 13.30 óra


A vándorgyűlés regisztrációjának, a szakmai programoknak és az első esti gálavacsorának a helyszíne:

Nyíregyházi Egyetem
4400 Nyíregyháza, Sóstói út 31/B
GPS-koordináták: É 47° 58' 25.81", K 21° 42' 52.89

nye_terkep_szamozva.png

1. A épület, Bessenyei aula - A regisztráció, a csütörtöki nyitó és a szombati záró plenáris ülés, valamint a pénteki pénz- és tőkepiaci szekció helyszíne
2. D épület - A pénteki szekcióülések és a kávészünetek helyszíne
3. B épület, Kodály terem - Az ebédek, valamint a csütörtök esti nyitó fogadás helyszíne
4. Bessenyei hotel
5. Sandra hotel
6. Díjmentes murvás parkoló a konferencia vendégei számára

 

A második esti magyaros, pálinkás vacsora helyszíne

Nyíregyházi Skanzen
H – 4431 Sóstófürdő, Tölgyes u. 1.
GPS-koordináták: 48.006755 / 21.721498
(A programra meleg, laza öltözetet javaslunk, lehetőleg kényelmes, zárt cipővel!)

 

A Nyíregyházi Egyetem megközelíthetősége autóval:

Budapestről: (távolság: 240 km) M3 autópálya (Mogyoród, Gödöllő, Bag, Kerekharaszt, Hatvan, Gyöngyöshalász, Gyöngyös, Nagyfüged, Kál, Füzesabony, Mezőkövesd, Mezőnagymihály, Emőd, Igrici, Hejőkürt, Polgár, Görbeháza, Nyíregyháza), lehajtás Nyíregyházánál, majd a 4-es számú főúton Nyíregyháza felé. Ezután a körúton egészen a Sóstói útig, majd azon Sóstógyógyfürdő felé haladva érhető el a Nyíregyházi Főiskola campusa a 31/b szám alatt.

Miskolc felől: (Szerencsen át) (távolság: 80 km) a 3-as úton Felsőzsolca felé, majd a 37-es főúton Hernádlakon és Bekecsen át Szerencs felé kell menni. Szerencsről a 37-es majd a 38-as úton Tokaj, Nyíregyháza felé érintve Bodrogkisfalud, Bodrogkeresztúr, Tokaj, Rakamaz, Nyírtelek településeket. Majd a 36-os úton érkezünk meg Nyíregyházára. Ezután a körúton egészen a Sóstói útig, majd azon Sóstógyógyfürdő felé haladva érhető el a Nyíregyházi Főiskola campusa a 31/b szám alatt.

Debrecen felől: (távolság: 50 km) 4 es főúton Nyíregyháza felé (Bocskaikerten, Hajduhadházon, Tégláson,Újfehértón át), majd a városba beérve a körúton egészen a Sóstói útig, majd azon Sóstógyógyfürdő felé haladva érhető el a Nyíregyházi Főiskola campusa a 31/b szám alatt.

Záhony felől: (távolság 65 km) a 4-es főúton Tuzsér, Komoró, Fényeslitke, Kisvárda, Ajak, Székely, Nyírbogdány, Nyírtura, Nyírpazony érintéséig Nyíregyházáig. Ezután a körúton egészen a Sóstói útig, majd azon Sóstógyógyfürdő felé haladva érhető el a Nyíregyházi Főiskola campusa a 31/b szám alatt.

Beregsurány felől: (távolság: 70 km) a 41-es főúton Nyíregyháza felé kell haladni érintve Csarodát, Tákost, Vásárosnaményt, Pusztadobost, Nyírmadát, Rohodot, Baktalórátházát, Besenyődöt, Leveleket, Alagyot, Napkort. Nyíregyházára beérve a körúton egészen a Sóstói útig, majd azon Sóstógyógyfürdő felé haladva érhető el a Nyíregyházi Főiskola campusa a 31/b szám alatt.

Megközelíthetőség vonattal

Budapestről Szolnokon vagy Miskolcon át Nyíregyházáig a MÁV vonalain. (távolság: 270 km) Minimális utazási idő: 3 óra 11 perc, átlagos utazási idő: 4-5 óra vonattípustól, átszállástól függően.

Miskolcról a MÁV vonalain. (távolság: 95 km) Minimális utazási idő: 1 óra 12 perc, átlagos utazási idő: 2-3 óra a vonattípustól, átszállástól függően.

Debrecen felől a MÁV vonalain. (távolság: 53 km) Minimális utazási idő: 52 perc, átlagos utazási idő: 1-2 óra a vonattípustól, átszállástól függően.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr867548392
süti beállítások módosítása