Közgazdász-vándorgyűlés

Közgazdász-vándorgyűlés: idén Kecskeméten

2016. március 25. - MKT admin

kecskemet_foter.jpgNegyvenkét év után tér vissza Kecskemétre a Közgazdász-vándorgyűlés: a magyar közgazdászok legrangosabb és legnagyobb éves összejövetelének 1974 nyara után 2016. szeptember 15. és 17. között ad otthont ismét Bács-Kiskun megye székhelye.

Az 54. Közgazdász-vándorgyűlés plenáris és szekcióülésein idén is vezető gazdaságpolitikusok, kormányzati szakemberek, banki vezetők, gyakorló vállalatvezetők, gazdaságkutatók, egyetemi oktatók tartanak előadásokat. A három nap alatt a hagyományos témák - a nemzetgazdaság helyzete, a bankrendszer aktuális kérdései, a monetáris politika és a költségvetési folyamatok vizsgálata, az európai uniós források felhasználása - mellett kiemelten szó esik majd a versenyképességről, a felsőoktatás, a szakképzés és a foglalkoztatás aktuális kérdéseiről egyaránt.

A szekciókról és a vándorgyűlés központi témáiról április végi ülésén tárgyal az MKT elnöksége.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr928525620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása