Közgazdász-vándorgyűlés

Teltház a közgazdász-vándorgyűlésen - szállások korlátozott számban még elérhetőek!

2016. szeptember 09. - MKT admin

sold-out-png-24.pngLezárult az on-line regisztráció az 54. Közgazdász-vándorgyűlésre - a jelentkezők létszáma megközelíti a 650 főt. Napijegyes regisztrációt a konferencia mindhárom napjára tudunk még fogadni. Ebédet a csütörtöki nyitó és a szombati zárónapon tudunk még biztosítani most regisztráló vendégeinknek.

Elfogytak a szabad helyek a csütörtök esti nyitó fogadásra is. A péntek esti magyaros vacsorára korlátozott számban tudunk még helyet biztosítani.

Szállásokat korlátozott számban, egy-egy éjszakára tudunk még biztosítani - például van még néhány szabad szobánk és lakosztályunk elsősorban szeptember 16-án, pénteken estére, a magyaros vacsora utánra a Sheratonban is. Kérjük, hogy az elérhető szálláshelyekről a kozgazdasz@ibusz.hu e-mail-címen szíveskedjenek érdeklődni.

Esetleges napijegyigényüket, csütörtöki és szombati ebédigényüket  vagy péntek esti vacsoraigényüket ugyancsak a kozgazdasz@ibusz.hu e-mail-címen szíveskedjenek mielőbb jelezni!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr4511690475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása