Közgazdász-vándorgyűlés

Versenyképesség: az innováció és az oktatás a kulcs

2018. január 12. - MKT admin

img_1681.jpgA Magyar Közgazdasági Társaság elnöksége elfogadta az 55. Közgazdász-vándorgyűlés záródokumentumát, amely összefoglalja a konferencián elhangzott főbb gondolatokat, javaslatokat. Az összefoglaló dokumentumot a közelmúltban az MKT eljuttatta Matolcsy György jegybankelnöknek és Varga Mihály nemzetgazdasági miniszternek, a Kormány Gazdasági Kabinetje vezetőjének.

Az MKT Elnökségének meggyőződése, hogy a gazdaság lényegében minden területén reprezentált hazai közgazdász társadalom hasznos segítsége lehet a gazdaságpolitika döntéshozóinak a gazdaságpolitikai célok elérésében, és megtiszteltetésnek venné, ha a döntéshozók időről időre lehetőséget adnának számára az MKT évente száznál is több rendezvényén felmerülő fontosabb javaslatokról, gondolatokról való beszámolásra, esetleg azok megvitatására.

Az 55. Közgazdász-vándorgyűlés záródokumentuma ide kattintva olvasható, illetve pdf formátumban ide kattintva letölthető.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr1713570439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása