Közgazdász-vándorgyűlés

Közgazdász-vándorgyűlés: 2007 után ismét Debrecenben!

2018. május 15. - MKT admin

kolcsey_kozpont.jpgDebrecen városa ad otthont 2018. szeptember 6. és 8. között az 56. Közgazdász-vándorgyűlésnek. A hazai közgazdász szakma legnagyobb éves konferenciája 2007 után tér vissza ismét a cívis városba: akkor a Romániai Magyar Közgazdász Társasággal közös tanácskozás három napja alatt több mint 90 előadást hallgathatott meg a mintegy 700 résztvevő. Az akkori konferencia előadásai ide kattintva, fotói pedig ide kattintva elérhetők.

A 2007-es konferencia az egyik első nagy rendezvény volt az akkoriban átadott Kölcsey Központban - és most ismét ez az intézmény lesz a helyszíne a plenáris és a szekcióüléseknek, valamint az első esti gálavacsorának. Akkor, 11 éve Somló Tamás muzsikált az első esti fogadáson. Az idei első esti programon - a hajnalig tartó élőzene előtt - várhatóan Kőhalmi Zoltán szórakoztatja a résztvevőket. A második esti tánvos-műsoros vacsorának pedig a debreceni Lovarda ad majd otthont.

Szakmai program, részvételi díjak, szálláslehetőségek hamarosan...

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr3013948986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása