Közgazdász-vándorgyűlés

Beszélgetés a felgyorsult digitalizációról

2020. augusztus 14. - MKT admin

felvetel.jpgFelgyorsult digitalizáció – teher alatt nő a pálma – ezzel a címmel szervezi meg az idei, rendhagyó vándorgyűlési szekcióját a Magyar Közgazdasági Társaság Versenyképességi Szakosztálya. A kerekasztal-beszélgetés felvételei pénteken zajlottak az MKT közösségi terében.

Az érdekes beszélgetés során szó esett on-line egészségügyi megoldásokról, a városi közlekedés digitalizációjáról és az IKT-megoldások felhasználási lehetőségeiről az oktatásban. A beszélgetés három szakértő résztvevője Somogyi Tibor, a Doki App ügyvezető alapítója; Gyarmati Zoltán, az EPS Global Zrt. igazgatósági tagja és Prievara Tibor, a Tanárblog szerzője volt. A beszélgetést Szalai Ákos, az MNB Versenyképességi és Strukturális Elemzési Főosztályának vezetője moderálta.

A panelbeszélgetés - a többi szekcióval együtt - szeptember 24-től lesz megtekinthető a konferencia honlapján, a https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr3316138504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása