Közgazdász-vándorgyűlés

FinTech koronavírus idején: kihívás vagy lehetőség?

2020. szeptember 02. - MKT admin

20200902_122719.jpgFinTech koronavírus idején: kihívás vagy lehetőség? Ez a címe az MKT Fintech és Pénzügyi Kultúra Szakosztálya következő panelbeszélgetésének - az 58. Közgazdász-vándorgyűlés fintech szekciójában. A beszélgetést szerdán kora délután rögzítettük az MKT közösségi terében. A beszélgetés - a konferencia többi szekciójával együtt - szeptember 24-től lesz megnézhető-meghallgatható a kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu oldalon.

A beszélgetés kezdetén Pintér Éva, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi docens, a Corvinus Fintech Center stratégiai vezetője, az MKT Fintech és Pénzügyi Kultúra Szakosztályának elnöke osztotta meg gondolatait az érdeklődőkkel. Az ezt követő beszélgetés során - Fáykiss Péter, a Magyar Nemzeti Bank digitalizációért felelős igazgatója moderálásával - Barna Balázs, a Transferwise európai terjeszkedésért felelős vezetője, Harmati László, az Erste Bank Hungary Zrt. vezérigazgató-helyettese; Huszár István, a Bankmonitor.hu ügyvezetője és Kurtisz Krisztián, az UNIQA Biztosító Zrt. vezérigazgatója, a CHERRISK by UNIQA ügyvezetője vitatta meg a koronavírus hatásait a fintech-szektorra.

A szekció panelbeszélgetései - több más tematikus szekció programjával együtt - 2020. szeptember 24-én, csütörtökön 10 órától lesznek megnézhetők-meghallgathatók a konferencia honlapján. A tanácskozás szeptember 24-25-én élőben streamelt, plenáris programja ide kattintva elérhető.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr5516186562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása