Közgazdász-vándorgyűlés

A közgazdász-vándorgyűlés szekciói a tévében!

2021. november 18. - MKT admin

remote-control-3632504_1920.jpgAz 59. Közgazdász-vándorgyűlés szekcióinak kerekasztal-beszélgetéseiből tűz műsorára jó néhányat az elkövetező hetekben a Hatoscsatorna. Az országszerte fogható kábeltelevíziós csatorna 2021. november 22-én, hétfőn este 18 óra 30 perckor indítja el a sorozatot az államháztartási szekció panelbeszélgetésével, és az elkövetkezőkben heti rendszerességgel vetíti a szélesebb közvélemény érdeklődésére is számot tartó beszélgetéseket.

A Fiskális politika a koronavírus-járvány alatt és után című beszélgetés résztvevői: Banai Péter Benő, a Pénzügyminisztérium államháztartásért felelős államtitkára, az MKT Államháztartási Szakosztályának elnöke; Baksay Gergely, a Magyar Nemzeti Bank közgazdasági elemzésekért és versenyképességért felelős ügyvezető igazgatója, az MKT Államháztartási Szakosztályának alelnöke, a Versenyképességi Szakosztály elnöke, az országos elnökség tagja és Madár István, a Portfolio.hu vezető elemzője, az MKT országos elnökségének tagja. Moderátor: Plósz Dániel, az MKT Államháztartási Szakosztályának titkára.

A beszélgetést 2021. november 23-án, kedden 02:30-tól, november 26-án, pénteken 08:00 órától és november 27-én, szombaton 16:30-tól ismétli a Hatoscsatorna.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr6316758596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása