Közgazdász-vándorgyűlés

2022: gazdasági és költségvetési kihívások

2022. szeptember 14. - MKT admin

wallet-2292428_1920_edited.jpgA 2022-es év gazdasági és költségvetési kihívásairól szól majd a 60. Közgazdász-vándorgyűlés államháztartási szekciója 2022. szeptember 22-én, csütörtökön délután Szegeden - nem akármilyen előadókkal!

A szekció bevezető előadását Kovács Árpád, a Költségvetési Tanács elnöke, az MKT örökös tiszteletbeli elnöke tartja majd. Az ő prezentációját követően, egy kerekasztal-beszélgetés keretében pedig Banai Péter Benő, a Pénzügyminisztérium államháztartásért felelős államtitkára, az MKT Államháztartási Szakosztályának elnöke; Baksay Gergely, az MNB közgazdasági elemzésekért és versenyképességért felelős ügyvezető igazgatója, az MKT Versenyképességi Szakosztályának elnöke, az Államháztartási Szakosztály alelnöke és Virovácz Péter, az ING Bank vezető közgazdásza osztják meg gondolataikat a hallgatósággal. A beszélgetést Plósz Dániel János, a Közért+ Zrt. gazdasági és koordinációs igazgatója, a Nemzeti Közszolgálati egyetem vendégoktatója és vendégkutatója, az MKT Államháztartási Szakosztályának titkára moderálja.

A Magyar Közgazdasági Társaság 2022. szeptember 22-23-án Szegeden, a Szegedi Egyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központjában szervezi meg a 60. Közgazdász-vándorgyűlést. A konferencia folyamatosan frissülő és bővülő programja megtalálható a rendezvény honlapján, a https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/ címen.

Regisztrálni még szeptember 19-ig ezen a linken lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr9217931499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása