Közgazdász-vándorgyűlés

Szerda esti „ráhangolódás”

2023. június 29. - MKT admin

wine-1952051_1280.jpgA Magyar Közgazdasági Társaság Heves Megyei Szervezete a 61. Közgazdász-vándorgyűlés előestéjén, szeptember 20-án, szerdán 18 órától egy kötetlen közös programra invitálja mindazokat, akik már szerdán megérkeznének Egerbe.

Borkóstolót szerveznek a Gál Tibor Pincészetben (3300 Eger, Csiky Sándor utca 10., https://galtibor.hu/), amely a belváros gyalogosan könnyen elérhető pontján, a belvárosi szállodáktól 10-12 perc sétára található, a belvárosi látványosságok közvetlen közelében.

Két program közül választhatnak az érdeklődők:

Program

Ár (Ft/fő

1.       Borkóstoló a pincészetben
Hidegtál (sajtok, sonkák, krémek, kolbászok a konyhából, baguette) 6 bor kíséretében

6700 Ft/fő

2.       Pohárral Egerben - túra Gál Tibor-borokkal
4 bor + snack
1,5 órás program idegenvezetéssel
A belvárosi borászattól Eger közepe egy szőlősornyira van, így a túra keretében a város főbb nevezetességeit pár pohár borral a kezünkben látogatják végig a résztvevők, közben történeteket hallgathatnak meg titkos helyekről, réges-régi, misztikus sztorikról...

5800 Ft/fő

 
A 2. program minimum 10 fő részvétele esetén indul. Amennyiben bármelyik programra nincs elég jelentkező, a másik programot ajánlják fel a szervezők. Ha ez nem elfogadható, kérjük a regisztrációnál jelezze.

A program önköltséges, a részvételi díj a helyszínen fizetendő. Az árak tartalmazzák az áfa értékét, de nem tartalmazzák a 10%-os szervízdíjat. A résztvevők a helyszínen fizethetnek készpénzzel, SZÉP kártyával és bankkártyával (kivéve American Express) is.

A programon a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött (amely független a vándorgyűlési regisztrációtól). Regisztrálni az ezen a linken elérhető űrlap kitöltésével lehet. 

Lemondási feltételek:

Létszámmódosítás legkésőbb a rendezvény előtti 5. napon lehetséges, ezt követően a részvételi díjat felszámítják.

Részletekről érdeklődni lehet: Soós Gabriellánál, az MKT Heves Megyei Szervezetének titkáránál lehet a soos.gabriella@ajk.elte.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr5118155812
süti beállítások módosítása