Közgazdász-vándorgyűlés

Idén is lesz Bankvezérek kerekasztala

2023. augusztus 09. - MKT admin

atm-7408590_1280.jpgA közgazdász-vándorgyűlések egyik legnagyobb érdeklődéssel várt szekciója évről évre a Bankvezérek kerekasztala. Idén, Egerben sem lesz ez másként: a nyitó plenáris ülést követően, vagyis szeptember 21-én, csütörtökön 14 órától vitatják meg a hazai bankszektor helyzetét, kilátásait a bankvezérek.

A Magyar Nemzeti Bank alelnöke, Virág Barnabás moderálásával megrendezendő panelbeszélgetés résztvevői: Jelasity Radován, az Erste Bank Hungary Zrt. elnök-vezérigazgatója, a Magyar Bankszövetség elnöke; Hegedüs Éva, a GRÁNIT Bank Zrt. elnök-vezérigazgatója, az MKT főtitkára; Simák Pál, a CIB Bank Zrt. elnök-vezérigazgatója; Wolf László, az OTP Bank Nyrt. vezérigazgató-helyettese, az MKT alelnöke; valamint Egerszegi Ádám, az MBH Bank Nyrt. általános vezérigazgató-helyettese. Az érdeklődőket Kolozsi Pál Péter, az MNB jegybanki eszköztárért, devizatartalékért és kockázatkezelésért felelős igazgatója, a Neumann János Egyetem MNB Tudásközpont Fenntartható Pénzügyek Központjának egyetemi docense, az MKT Pénzügyi Szakosztályának elnöke köszönti majd.

A 61. Közgazdász-vándorgyűlés folyamatosan bővülő szekcióprogramja ezen a linken elérhető. A plenáris ülések menetrendje itt olvasható. A konferenciára regisztrálni ide kattintva lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr2918185639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása