Közgazdász-vándorgyűlés

Már csak két hét maradt a regisztrációra!

2024. augusztus 14. - MKT admin

registration-4519979_1280_edited.jpg

Éppen két hét múlva, augusztus 28-án, szerdán 16 órakor zárul a regisztráció a 62. Közgazdász-vándorgyűlésre! Az eddigi jelentkezések száma alapján idén is számottevő az érdeklődés a hazai közgazdász szakma legnagyobb éves konferenciája iránt. Ezért is érdemes igyekezni a jelentkezéssel: a konferencia gálavacsorájára hamarosan elfogynak a szabad helyek, és onnantól már csak napijeggyel lehet majd regisztrálni a vándorgyűlésre.

Napijegyeket természetesen a vándorgyűlés helyszínén, a Nyíregyházi Egyetemen található regisztrációs pultnál is lehet majd váltani a konferencia ideje alatt, szeptember 5-én és 6-án, akár bankkártyás fizetéssel is, de előzetes regisztrációkat már csak két hétig tudunk fogadni.

A 62. Közgazdász-vándorgyűlésre ezen a linken lehet regisztrálni.

regisztracio.png

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr5518465379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása