Közgazdász-vándorgyűlés

Az internet mindenkié

2017. augusztus 24. - MKT admin

heal_edina.jpgMa, amikor a vásárlók már az internetre költöztek, elengedhetetlen, hogy a vállalatok is elsajátítsák a szükséges digitális készségeket - véli Heal Edina, a Google magyarországi vezetője, az 55. Közgazdász-vándorgyűlés szeptember 9-i, szombati záró plenáris ülésének előadója. Előadásának a címe: Az internet mindenkié.

Heal Edina már több mint 6 éve irányítja a Google magyarországi irodáját. Ez idő alatt vezették be itthon a YouTube magyar verzióját, a Google Play zenei és könyv szolgáltatását, valamint a Google Térképek interaktív szolgáltatásait, mint a dugófigyelő, a tömegközlekedés tervező, a navigáció, és a Street View.

A Google előtt 5 évet töltött a Sláger Rádiónál, mint vezérigazgató. Korábban Londonban, a zeneiparban dolgozott, ahol teljes P&L felelősséggel ruházták fel. Pályafutását a reklámpiacon kezdte, ahol nagy, blue chip vállalatoknak és a fogyasztási cikkek piacán tevékenykedő cégeknek dolgozott ki kommunikációs stratégiákat. MBA-t végzett Franciaországban az INSEAD-on, két gyermeke van.

Az elmúlt években Edina tagja volt az Amerikai Kereskedelmi Kamara vezetői tanácsának, jelenleg pedig a Budapest Fesztivál Zenekar vezető tanácsának tagja. Ügyvezetői pozíciója mellett két éve vezeti a Google önkéntes nők szervezetét az EMEA régióban.

A médiapiac kiváló ismerőjeként a záró plenáris ülésen érdekes lesz tőle hallani, hogy hogyan alakította át az életünket - az oktatást, a marketinget, a kereskedelmet, a pénzpiacokat, a gazdaság és a társadalom egészét - az internet, és merre mehet tovább az IT-technológiák diktálta fejlődés a világban.

Az 55. Közgazdász-vándorgyűlés részletes programja ide kattintva elérhető.

A konferenciára regisztrálni ide kattintva lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr6312775408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása