Közgazdász-vándorgyűlés

Vándorgyűlési ajánlások a döntéshozóknak

2023. december 04. - MKT admin

dsc_2760_edited.jpgA Magyar Közgazdasági Társaság elnöksége – hagyományosan – idén is összeállította és eljuttatta a hazai gazdaságpolitika főszereplőinek, irányítóinak, köztük a miniszterelnöknek, a jegybank elnökének és a kormány számos, gazdasági kérdésekben illetékes miniszterének a közgazdász-vándorgyűlés főbb üzeneteit. Tekintettel arra, hogy a gazdaságpolitika irányítói közül többen megtisztelték részvételükkel a konferencia plenáris üléseit, a dokumentum – nem megkerülve persze a legfontosabb makrogazdasági kérdéseket – elsősorban a szekciókban elhangzottak alapján foglalja össze a 61. Közgazdász-vándorgyűlés főbb tanulságait, és ajánlja azokat a döntéshozók szíves figyelmébe.

A 61. Közgazdász-vándorgyűlés tanulságait, javaslatait összefoglaló dokumentum ide kattintva letölthető (pdf).

A konferencia előadásai, szekcióülései kivétel nélkül visszanézhetők és meghallgathatók a https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/ honlapon.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr1918270445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása