Közgazdász-vándorgyűlés

Idén először turisztikai szekció

2015. augusztus 06. - MKT admin

avalon_1.pngTekintettel arra, hogy Miskolc és az Észak-magyarországi régió számára az egyik legfőbb kitörési pontot a turizmus jelenti, idén - a Magyar Turizmus Zrt.-vel szakmai együttműködésben - egy félnapos turisztikai szekció foglalkozik az idegenforgalom aktuális kérdéseivel.

A szekció jó lehetőséget kínál arra, hogy a résztvevők megismerjék a régió turisztikai kínálatát, valamint az idegenforgalom terén megvalósult és tervezett fejlesztéseket.

A Turizmusfejlesztési lehetőségek és a turizmus további növekedésének megalapozása címet viselő szekcóit Glázer Tamás, a Magyar Turizmus Zrt.  vezérigazgató-helyettese vezeti, a szekcióban pedig többek között Molnár Anita, a Magyar Turizmus Zrt. regionális marketingigazgatója, Halász Anikó, a nemrégiben átadott Avalon Park ügyvezető igazgatója, Piskóti István, a Miskolci Egyetem Marketingintézetének intézetigazgatója és Nagy Júlia, a MIDMAR Miskolci Idegenforgalmi Marketing Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezetője tart előadást.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr967686006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása