Közgazdász-vándorgyűlés

Fókuszban a tőzsde a pénzügyi szekcióban

2016. szeptember 01. - MKT admin

tozsde.jpgHosszú évek után lesz ismét kiemelt téma a tőzsde a közgazdász-vándorgyűlésen: a börze jelenéről és a jövőjéről szól ugyanis a vándorgyűlés pénteki, pénzügyi szekciójának délelőtti programja. Az Agóra Központ Színháztermében - és a konferencia honlapján követhető, élő videóstreamen - Nagy Márton BÉT-elnök, MNB-alelnök elnökletével Hornung Ágnes pénzügyekért felelős államtitkár, Végh Richárd, a Budapesti Értéktőzsde Zrt. vezérigazgatója, Balog Ádám, az MKB Bank elnök-vezérigazgatója, Hegedüs Éva, a GRÁNIT Bank Zrt. elnök-vezérigazgatója, az MKT főtitkára, valamint Szeniczey Gergő, az MNB fogyasztóvédelemért és piacfelügyeletért felelős ügyvezető igazgatója osztja meg gondolatait a hallgatósággal a tőkepiac e szeletének jelenéről és jövőjéről.

Legalább ennyire érdekes lehet az, hogy a parkett szereplői maguk hogyan látják a tőzsde jövőjét. Ezért is tűnik izgalmasnak az a panelbeszélgetés, amelynek keretében Katona Ildikó (MKB Bank Zrt.), Cselovszki Róbert (ERSTE Befektetési Zrt.), Hegyi Ádám (KBC Securities), Benczédi Balázs (Pannónia CIG Alapkezelő), Zsembery Levente (X-Ventures Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt.) és Wolf László (OTP Bank Nyrt.) vitatják meg egymással és a közönséggel, hogy mit is kellene vagy lehetne kezdeni a tőzsdével. A beszélgetés moderátora a hazai értékpapírpiac kialakításának egyik úttörője, a Budapesti Értéktőzsde első ügyvezető igazgatója, Hardy Ilona lesz.

Az 54. Közgazdász-vándorgyűlés szekcióinak teljes programja ide kattintva olvasható. A konferenciára itt lehet regisztrálni.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr4411667072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása