Közgazdász-vándorgyűlés

Olimpikon úszó a sportgazdasági szekcióban

2016. szeptember 02. - MKT admin

jakabos_zsuzsa.jpgAz olimpia éve különös aktualitást ad annak, hogy az MKT Sportközgazdasági Szakosztálya első alkalommal önálló szekciót szenteljen a témának a közgazdász-vándorgyűlésen. Szeptember 16-án, pénteken 14 órától az MKT Sportközgazdasági Szakosztályának elnöke, Borbély Attila vezetésével a sportfinanszírozás aktuális kérdéseit tekintik át a résztvevő szakemberek: Muszbek Mihály sportközgazdász és Bács Zoltán, a Debreceni Egyetem kancellárja, a Magyar Egyetemi–Főiskolai Sportszövetség alelnöke.

A Budapest 2024 Nonprofit Zrt. vezérigazgatójának, Fekete Miklósnak, valamint a cég gazdasági igazgatójának, Gubanovits Gabriellának az előadása már átvezet a szekciót záró kerekasztal-beszélgetés témájára, a 2024-es Budapesti Olimpia várható gazdasági hatásaira. A kerekasztal-beszélgetésen a Budapest 2024 Nonprofit Zrt. vezetői mellett részt vesz Markovits László, a riói olimpián legeredményesebb sportegyesület, a Vasas SC elnöke, Székely Mózes, a Magyar Egyetemi–Főiskolai Sportszövetség főtitkára, valamint Jakabos Zsuzsa Európa-bajnok úszó, olimpikon - és nem mellesleg közgazdász...

Az 54. Közgazdász-vándorgyűlés szekcióinak teljes programja ide kattintva olvasható. A konferenciára itt lehet regisztrálni.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr5611669782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása