Közgazdász-vándorgyűlés

Fintech, greentech, jogi innováció...

2016. szeptember 12. - MKT admin

fintech.jpgFintech, greentech, jogi innováció - csak néhány izgalmas és aktuális téma az 54. Közgazdász-vándorgyűlés informatikai szekciójának programjából.

A szekció előadói - köztük például Fogarasi Norbert, a Morgan Stanley magyarországi vezérigazgatója, Ritter Marianna, az iLex Systems ügyvezető igazgatója, Bertalan Zsolt, az MVM Smart Future Lab Energetikai innováció vezérigazgatója, Ács Zoltán, a Design Terminal szakmai vezetője, Kuthy Antal, az E-Group vezérigazgatója, Hetényi Márk, az MKB Bank Zrt. vezérigazgató-helyettese és Szuromi-Kovács János, a bank operációs ügyvezető igazgatója, valamint Pongrácz Ferenc, az IBM délkelet-európai üzletfejlesztési igazgatója, az AmCham elnöke - az informatika aktuális trendjeit tekintik át szeptember 16-án, pénteken 9 órától egy egész napos szekcióülésen az Aranyhomok Szálló konferenciatermében.

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is színesíti a szekció programját egy tréning: Németh Zoltán tréner, prezentációszakértő „Beszélni” mindenki tud címmel tart majd prezentációs tréninget a résztvevőknek.

Az 54. Közgazdász-vándorgyűlés szekcióinak teljes programja ide kattintva olvasható.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr711693737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása