Közgazdász-vándorgyűlés

Már csak néhány szabad hely a vándorgyűlésen!

2016. szeptember 12. - MKT admin

img_2983.jpgTeltházasnak ígérkezik a Magyar Közgazdasági Társaság 54. Közgazdász-vándorgyűlése: a program sokszínűségének köszönhetően több mint 650-en jelezték már a részvételüket a szeptember 15. és 17. között Kecskeméten megrendezendő konferenciára. A magyar közgazdász szakma legnagyobb éves konferenciájának két plenáris ülésén és 13 szekciójában nem kevesebb mint 153 előadó osztja meg gondolatait a hallgatósággal.

Bár az on-line regisztráció már lezárult, korlátozott számban tudunk még jelentkezéseket fogadni kedd délig - és természetesen a helyszínen is lehet majd az elérhető szabad helyek függvényében napijegyet, illetve ebéd- és vacsorajegyet vásárolni.

Szállásigényeket korlátozott számban tudunk még fogadni! A Four Poins by Sheratonban például classic szobát korlátozott számban mindkét éjszakára tudunk még biztosítani. A Három Gúnárban elsősorban a második éjszakára - szeptember 16-ra - van még néhány szabad szobánk. Az Uno Hotelben standard szobát tudunk biztosítani szeptember 16-dikára, és a Hotel Pálmában van még egy-egy I. és II. kategóriás szobánk mindkét éjszakára. A szálláshelyekről ide kattintva tájékozódhatnak az érdeklődők.

Kérjük, hogy regisztrációs, illetve esetleges szállásigényüket a kozgazdasz@ibusz.hu címen szíveskedjenek legkésőbb szeptember 13-án, kedden délig jelezni!

Az 54. Közgazdász-vándorgyűlés részletes programja ide kattintva elérhető.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr5411696741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása