Közgazdász-vándorgyűlés

Idén is élő stream a közgazdász-vándorgyűlésről

2019. szeptember 02. - MKT admin

facebook-live.jpegAhogy az elmúlt években tagjaink már megszokhatták, idén is élőben közvetítjük az interneten az 57. Közgazdász-vándorgyűlés nyitó és záró plenáris ülését, valamint a pénzügyi szekció pénteki, teljes programját.

Idén is a konferencia Facebook-oldalán, a www.facebook.com/mktvgy címen lehet élőben nézni és hallgatni a konferencia előadásait.

A hat kamerával sugárzott, élő közvetítésünk a konferencia nyitó plenáris üléséről csütörtökön 14 órakor kezdődik a köszöntőkkel, majd Matolcsy György jegybankelnök, Nagy István agrárminiszter, Domokos László számvevőszéki elnök és Bertrand Bonhomme, a Michelin Group fenntartható fejlődésért felelős igazgatójának előadásával.

A pénzügyi szekció ülése - benne a már hagyományos bankvezérek kerekasztala - pénteken 9 órától lesz követhető ugyanitt.

A záró plenáris ülés előadásait - Áder János köztársasági elnök, Bártfai-Mager Andrea nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter, valamint Varga Mihály pénzügyminiszter, miniszterelnök-helyettes prezentációit - szombaton 10 órától közvetítjük a Facebookon.

Kérjük, amennyiben követni szeretné a közvetítésünket, lájkolja a konferencia Facebook-oldalát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr1515036694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása