Közgazdász-vándorgyűlés

Közgazdász-vándorgyűlés: 2020-ban Szegeden

2019. október 24. - MKT admin

szeged-hungary-1746144_1280.jpgSzeged városa ad otthont a 2020. évi 58. Közgazdász-vándorgyűlésnek - így döntött keddi ülésén a Magyar Közgazdasági Társaság elnöksége. A Tisza-parti város 2020. szeptember 24. és 26. között ad majd - tíz év után újra - otthont a hazai közgazdász szakma legnagyobb éves konferenciájának.

Szegeden legutóbb 2010-ben rendezett közgazdász-vándorgyűlést - szám szerint a 48-dikat - az MKT. A Válságkezelés és váltóállítás című tanácskozáson akkor több mint félezren vettek részt, s a három nap során, a két plenáris és hat tematikus szekcióülésen összesen mintegy 60 előadást hallgathattak meg a vendégek. Az első esti vacsorát megelőzően, a Szegedi Dómban Szt. Martin adott koncertet a konferencia résztvevőinek, a második este pedig magyaros vacsora várta a vendégeket a Fehértói halászcsárdában. A 2010-es konferencia előadásainak diái a vándorgyűlések honlapjának archívumából, ide kattintva letölthetők.

Az idei, nyíregyházi konferencia előadásai és videóanyagai megtalálhatók a https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu oldalon.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr9015260414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása