Közgazdász-vándorgyűlés

Sportlegendák az MKT-nál!

2020. augusztus 11. - MKT admin

img_20200811_100531.jpgSportlegendák az MKT-nál! A sportközgazdasági panellel kedden megkezdődtek az 58. Közgazdász-vándorgyűlés szekcióinak felvételei az MKT közösségi terében.

A sportélet aktualitásairól szóló beszélgetés résztvevői: Kulcsár Krisztián, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, olimpiai ezüstérmes, világ- és Európa-bajnok vívó; Magyar Zoltán, a Magyar Torna Szövetség elnöke, a nemzet sportolója, kétszeres olimpiai bajnok tornász és Csernoviczki Éva olimpiai bronzérmes dzsúdós. A beszélgetés levezető elnöke Borbély Attila egyetemi tanár, az MKT Sportközgazdasági Szakosztályának elnöke.

A panelbeszélgetés - a többi szekcióval együtt - szeptember 24-től lesz megtekinthető a konferencia honlapján, a https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr616128492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása