Közgazdász-vándorgyűlés

Technológiai mentőöv a COVID alatt

2020. szeptember 14. - MKT admin

info.jpgTechnológiai mentőöv a COVID alatt – az akadémia és a vállalkozók tapasztalatai. Ez a címe annak a kerekasztal-beszélgetésnek, amelynek rögzítésével hétfőn délben elkezdődtek az 58. Közgazdász-vándorgyűlés informatikai szekciójának felvételei is.

A szekció bevezető előadásait Birkner Zoltán, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnöke, az MKT Nagykanizsai Városi Szervezetének elnökségi tagja és Szombati Anikó, a Magyar Nemzeti Bank ügyvezető igazgatója tartja majd. A hétfőn rögzített, első panelbeszélgetés résztvevői: Fehér Péter, a Budapesti Corvinus Egyetem executive degree programokért és szakirányú továbbképzésekért felelős dékánja; Korbuly Ádám, az Ortograph alapítója és Szűcs László, a Moonshot alapító vezérigazgatója, az MKT Informatikai Szakosztályának titkára voltak. A beszélgetést Juhász Katalin, az MKT Informatikai Szakosztályának elnökségi tagja moderálta.

20200915_135447.jpgA szekció második, kedden délután rögzített panelbeszélgetése a Tungsram – ILEX Innovációs Piactér eddigi tapasztalatairól szólt. A kerekasztal-beszélgetés résztvevői: Kikindai Éva, a De Bonum Kft. alapítója, ügyvezető igazgatója; Papp Gábor, a Freelusion Video Mapping & Dance Company társalapítója; Pethő Árpád, a Danubia Szabadalmi és Jogi Iroda Kft. ügyvezető igazgatója; Ritter Marianna, az ILEX Systems Zrt. vezérigazgatója és Stukovszky Tamás, a Budapesti Corvinus Egyetem elnökhelyettese, vállalati és intézményi kapcsolatokért felelős vezetője voltak. A beszélgetést Pongrácz Ferenc, a Tungsram Csoport innovációért felelős ügyvezető igazgatója, az MKT elnökségi tagja, az Informatikai Szakosztály elnöke moderálta.

Az informatikai szekció panelbeszélgetéseit - több más tematikus szekció programjával együtt - 2020. szeptember 24-én, csütörtökön 10 órától lesznek megnézhetők-meghallgathatók a konferencia honlapján. A tanácskozás szeptember 24-25-én élőben streamelt, plenáris programja ide kattintva elérhető.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr6016200684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása