Közgazdász-vándorgyűlés

Nagyon sokan követték figyelemmel a vándorgyűlést

2020. szeptember 26. - MKT admin

honlapra_vgy_2020.jpgSikerrel zajlott szeptember 24-25-én az online térben megrendezett, 58. Közgazdász-vándorgyűlés: a konferencia két napja alatt összesen 32 előadó - köztük Matolcsy György jegybankelnök és Varga Mihály pénzügyminiszter - osztotta meg gondolatait az élő streamek során a nézőkkel. Az élő közvetítések mellett 15 szekcióban több mint 80 szakember vett részt az előzetesen rögzített, tematikus panelbeszélgetésekben - amelyek szintén elérhetők a honlapunkon.

Nem lehet panasz a nézettségre sem: e tekintetben - bár helyszíni közönségünk nem volt - minden idők leglátogatottabb vándorgyűlését tudhatjuk magunk mögött. A konferencia honlapját csak a két nap alatt mintegy 2 ezer 300-an keresték fel, és csaknem 8 ezer 800 oldalt tekintettek meg. Ennél is számottevőbb volt az élő videóközvetítéseink nézettsége: a YouTube és a Facebook statisztikái szerint az élő streameket több mint 11 ezer 400-an követték hosszabb-rövidebb ideig figyelemmel, a 15 tematikus szekció videóit 1300-an nézték meg eddig...

Érdemes továbbra is böngészni a konferencia honlapját! Már visszanézhetők ugyanis mindkét nap élőben közvetített előadásai és panelbeszélgetései, és a tematikus szekciókkal együtt összesen csaknem 40 órányi szakmai videóanyag elérhető az oldalon - természetesen a hozzájuk kapcsolódó, letölthető prezentációkkal együtt!

A honlapon emellett egy válogatást is közzétettünk a konferencia előadásaival és kerekasztal-beszélgetéseivel kapcsolatosan megjelent sajtóbeszámolókból, tudósításokból is.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr716216458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása