Közgazdász-vándorgyűlés

Közgazdász-vándorgyűlés: 2021-ben is online formában

2021. május 11. - MKT admin

img_20200925_162321.jpgA Magyar Közgazdasági Társaság Elnöksége a járványhelyzet okozta kockázatokat és bizonytalanságokat mérlegelve úgy határozott, hogy az 59. Közgazdász-vándorgyűlést 2021. szeptember 23-24-én a tavalyihoz hasonlóan hibrid formában, élő internetes videókövetítéssel rendezi meg.

Az elnökség döntésének értelmében a konferencia budapesti helyszínét úgy kell kiválasztani, hogy ha a járványhelyzet ezt akkor engedi, úgy egy limitált létszámú közönség a helyszínen tudja majd figyelemmel követni az előadásokat, az aktuális járványügyi előírások figyelembe vétele mellett.

A szekciók előadásait és panelbeszélgetéseit a tavalyihoz hasonló módon előre rögzíti az MKT, és azokat a vándorgyűlés kezdetekor teszi nyilvánossá a konferencia honlapján, valamint az MKT YouTube-csatornáján.

A konferencia szakmai programjának szervezése elindult, a programról folyamatosan tájékoztatjuk tagjainkat itt, a rendezvény honlapján.

Bízunk benne, hogy a 2022-es, 60. Közgazdász-vándorgyűlést már hagyományos módon, akár 800-900 fős részvétellel, 130-140 előadóval és tucatnyi szekcióval meg tudjuk rendezni Szegeden.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr916531386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása