Közgazdász-vándorgyűlés

A mesterséges intelligenciáról beszélgettek

2021. augusztus 27. - MKT admin

img_20210827_101257.jpgA mesterséges intelligenciáról szóló kerekasztal-beszélgetéssel pénteken délelőtt elkezdődtek az 59. Közgazdász-vándorgyűlés informatikai szekciójának felvételei is.

A beszélgetés résztvevői: Csath Magdolna, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem egyetemi tanára, rektori főtanácsadója, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem kutatóprofesszora, a Nemzeti Versenyképességi Tanács tagja, az MKT Versenyképességi, valamint Informatikai Szakosztályainak elnökségi tagja; Kuthy Antal, az E-Group alapító-vezérigazgatója, az MKT Informatikai Szakosztályának elnökségi tagja és Pongrácz Ferenc, a Tungsram Csoport innovációért felelős ügyvezető igazgatója, az MKT elnökségi tagja, az Informatikai Szakosztály elnöke. A beszélgetést Juhász Katalin, az MKT Informatikai Szakosztályának elnökségi tagja, az MKT Versenyképességi Szakosztályának titkára moderálta.

A szekció második kerekasztal-beszélgetésének témája a kkv-innováció volt, a Pongrácz Ferenc szakosztályi elnök, moderátor beszélgetőpartnerei pedig Joerg Bauer, a Tungsram-csoport elnök-vezérigazgatója; Pomázi Gyula, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának elnöke és Ritter Marianna, az ILEX Systems Zrt. vezérigazgatója voltak.

A beszélgetés a konferencia többi szekciójával együtt 2021. szeptember 23-án 10 órától lesz megtekinthető, meghallgatható az 59. Közgazdász-vándorgyűlés honlapján, a https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/ címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr5216672204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása