Közgazdász-vándorgyűlés

Külpiaci sikerek Lengyelországban

2023. augusztus 28. - MKT admin

flag-792067_1920.jpgA magyar-lengyel gazdasági kapcsolatok alakulása a témája a Magyar Közgazdasági Társaság MKT Kelet-közép-európai Szakosztálya idei vándorgyűlési szekciójának. Az izgalmas és tanulságos kerekasztal-beszélgetést a napokban rögzítettük.

A beszélgetés résztvevői: Wisniewski Anna, a Lengyel-Magyar Gazdasági Kamara ügyvezető igazgatója, a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Krakkói irodavezetője; Oroszlán Tamás, a Tokaj Hétszőlő Szőlőbirtok kereskedelmi igazgatója és Hanna Wojciechowska, az SGS Dental országmenedzsere. A beszélgetés moderátora: Deák Gábor, a Waclaw Felczak Alapítvány felügyelőbizottsági elnöke lesz. A nézőket Balog Ádám elnök, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara alelnöke, az MKT Kelet-közép-európai Szakosztályának elnöke köszönti.

Az előre rögzített szekciók videó- és hanganyagát a konferencia kezdetekor, szeptember 21-én tesszük majd közzé a https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/ honlapon, valamint az MKT podcast-csatornáin.

A 61. Közgazdász-vándorgyűlés folyamatosan bővülő szekcióprogramja ezen a linken elérhető. A plenáris ülések menetrendje itt olvasható. A konferenciára regisztrálni ide kattintva lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr7918185311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása