Közgazdász-vándorgyűlés

MI: veszélyek és lehetőségek az ellenőrzésben

2023. augusztus 14. - MKT admin

technology-7111795_1920.jpgA mesterséges intelligencia sokak szerint alapjaiban változtatja meg az életünket - van, aki a jelentőségét a gőzgép feltalálásához méri. A mesterséges intelligencia alkalmazása a gazdaságban komoly lehetőségeket jelent, de veszélyeket is hordoz magában. Ezt igyekszik körbejárni az ellenőrzés területén a 61. Közgazdász-vándorgyűlés ellenőrzési szekciója szeptember 22-én, pénteken 11 órától Egerben.

A szekció bevezető előadását Jakab Roland, a Mesterséges Intelligencia Koalíció elnöke tartja majd. A bevezetőt követő kerekasztal-beszélgetés Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Hírközlési és Informatikai Tanács elnöke (aki emellett a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke is); Szombati Anikó, a Magyar Nemzeti Bank digitalizációért és a fintech-szektor fejlesztéséért felelős ügyvezető igazgatója; valamint Keleti Arthur kibertitok-jövőkutató, az Informatikai Biztonság Napja alapítója. A panelbeszélgetést Rónaszéki Péter, a Fortix Consulting ügyvezetője, az ISACA Magyarország elnökségi tagja moderálja. A szekció levezető elnöke Zsakó Enikő, az OTP Bank Nyrt. ügyvezetőigazgató-helyettese, az MKT Ellenőrzési Szakosztályának elnöke lesz.

A 61. Közgazdász-vándorgyűlés folyamatosan bővülő szekcióprogramja ezen a linken elérhető. A plenáris ülések menetrendje itt olvasható. A konferenciára regisztrálni ide kattintva lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr4618185229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása