Közgazdász-vándorgyűlés

Lehet-e újra átokból áldás a logisztika?

2022. augusztus 03. - MKT admin

hamburg-6849995_1920.jpgLehet-e újra átokból áldás a logisztika? (Gyere be, játsszuk le!) Ez lesz a címe a 60. Közgazdász-vándorgyűlés logisztikai szekciójának 2022. szeptember 23-án, pénteken 10 órától Szegeden.

A szekció előadói és panelistái - Lajkó Ferenc, a DigiLog Consulting ügyvezetője, az MKT Logisztikai Szakosztályának elnöke; Valentinyi Zoltán, az Alois Steiner Kft. és a Steiner-Autohof Kft. ügyvezető igazgatója; Kerényi Gyöngyvér kontrollingszakértő; Szegedi Zoltán, a Széchenyi István Egyetem emeritus professzora - vizsgálják meg a logisztikai ágazat helyzetét a koronavírus és a háború árnyékában. A szekcióülés végén pedig Szabó Zoltán, a Ghibli Kft. ügyvezető igazgatója vezetésével még egy interaktív logisztikai játékot is kipróbálhatnak az érdeklődők.

A Magyar Közgazdasági Társaság 2022. szeptember 22-23-án Szegeden, a Szegedi Egyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központjában szervezi meg a 60. Közgazdász-vándorgyűlést. A konferencia folyamatosan frissülő és bővülő programja megtalálható a rendezvény honlapján, a https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/ címen.

A konferenciára regisztrálni ezen a linken lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr6917895241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása