Közgazdász-vándorgyűlés

A kkv-k innovációs sikerfeltételeiről

2022. augusztus 22. - MKT admin

Innovációs sikerfeltételek a kis- és közepes vállalkozások körében - ezzel a címmel szervez kerekasztal-beszélgetést a 60. Közgazdász-vándorgyűlés innovációs és versenyképességi szekciójában az MKT Informatikai Szakosztálya 2022. szeptember 22-én, csütörtökön 14 órától Szegeden.

A panel bevezető előadását Csath Magdolna egyetemi tanár, az MKT Versenyképességi és Informatikai Szakosztályainak elnökségi tagja, a Nemzeti Versenyképességi Tanács tagja tartja majd. A kerekasztal-beszélgetés résztvevői - Csath Magdolna mellett - Szabó István, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal tudományos és nemzetközi elnökhelyettese, Simon Attila, a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. vezérigazgatója, valamint Megyeri Péter, az Etelburg társalapítója lesznek. A beszélgetést Pongrácz Ferenc, az EIT Health InnoStars regionális igazgatója, az MKT Informatikai Szakosztályának elnöke vezeti majd.

A Magyar Közgazdasági Társaság 2022. szeptember 22-23-án Szegeden, a Szegedi Egyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központjában szervezi meg a 60. Közgazdász-vándorgyűlést. A konferencia folyamatosan frissülő és bővülő programja megtalálható a rendezvény honlapján, a https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/ címen.

A konferenciára regisztrálni ezen a linken lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr3517906475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása